Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Bob hairstyle is trendy! Μα φυσικά μιλάμε για το αγαπημένο μας καρέ που είναι hot! Ποιο είναι το κατάλληλο καρέ για κάθε πρόσωπο?

Το καρέ, το bob hairstyle, αναμφισβήτητα θεωρείται ένα από τα πιο chic & stylish haircuts!  Πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου με μικρές παραλλαγές.  Επίσης, το καρέ  αναδεικνύει την θηλυκότητα κάθε γυναίκας με τον καλύτερο τρόπο γλυκαίνοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου.  Τα τελευταία χρόνια το καρέ αποκτάει όλο και περισσότερες πιστές followers.  Όλο και περισσότερες celebrities και fashionistas επιλέγουν να κόψουν τα μακριά μαλλιά τους για να αποκτήσουν το καρέ των ονείρων τους.     

Όταν μιλάμε για καρέ ίσως πολλές από εμάς να σκεφτόμαστε ένα κλασικό καρέ σε ίσια γραμμή μέχρι τους ώμους.  Όμως δεν είναι πάντα αυτό που εννοούμε όταν μιλάμε για το καρέ.  Η επιδημία του καρέ έφερε και μία μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά καρέ ή αλλιώς bob hairstyles!  Καρέ κοντά, καρέ μακριά, καρέ ασύμμετρα, angled bob hairstyle ή αλλιώς καρέ πιο μακρύ μπροστά, καρέ με αφέλειες, καρέ με φράντζα, καρέ για διαφορετικά στυλ και καρέ για διαφορετικές προσωπικότητες!   

Ποιο είναι το κατάλληλο καρέ για εμάς?  Μα φυσικά αυτό που ταιριάζει με το στυλ και την προσωπικότητα μας.  Επιλέγουμε το καρέ που κολακεύει το πρόσωπο μας αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά μας!

Εάν διαθέτουμε πρόσωπο με γωνίες όπως τετράγωνο, τριγωνικό ή ρομβοειδές επιλέγουμε ιδανικά ένα κοντό ασύμμετρο καρέ που φτάνει μέχρι το σαγόνι μας, ή καρέ με φράντζα, ή angled bob hairstyle (ή αλλιώς καρέ πιο μακρύ μπροστά) έτσι ώστε να δημιουργήσουμε καμπύλες.  Επίσης, μία καλή επιλογή είναι οι αφέλειες ή η χωρίστρα στο πλάι με φράντζα πάντα ελαφρός φιλαριστά στο μπροστινό μέρος που αγκαλιάζουν το πρόσωπο μας.  Επιλέγουμε ένα χτένισμα που δίνει έξτρα όγκο στο καρέ μας όπως κυματιστά μαλλιά.  Σχετικά με το χρώμα των μαλλιών μας, έχουμε αρκετές επιλογές ανάλογα με το κούρεμα που έχουμε επιλέξει.  Επίσης, μπορούμε να επιλέξουμε ανταύγειες, balayage ή ombre.  

Εάν διαθέτουμε ένα οβάλ πρόσωπο τότε προτιμάμε ένα πιο αυστηρό καρέ με έντονες γωνίες αποφεύγοντας το φιλάρισμα, ή angled bob hairstyle (ή αλλιώς καρέ πιο μακρύ μπροστά), ή καρέ με αφέλειες καθώς ιδανικά θέλουμε να δημιουργήσουμε γωνίες.  Επίσης, επιλέγουμε ένα πιο μακρύ καρέ που φτάνει στο ύψος των ώμων.  Όσον αφορά το χρώμα, προτιμάμε είτε ένα ομοιόμορφο χρώμα ή balayage για ένα φυσικό αποτέλεσμα διχρωμίας στο καρέ μας.  

Αναζητώντας στα social media bob hairstylesκαρέ – που έχουν δημιουργήσει οι αγαπημένες μας celebrities και fashionistas, η φαντασία μας και η δημιουργικότητα μας απογειώνονται έτσι ώστε να δημιουργήσουμε το δικό μας καρέ!