Τα Xmas Essentials από την GOSH COPENHAGEN

Η GOSH προσθέτει δύο νέες αποχρώσεις στην οικογένεια των LUMIDROPS - μια δημοφιλής συλλογή λεπτόρρευστων highlighter, ρουζ και bronzer!

Tα LUMIDROPS έχουν γίνει ανάρπαστα σε περισσότερες από 80 χώρες καθώς το λεπτόρρευστο, φωτεινό highlighter τονίζει τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας, δημιουργώντας τέλειες εμφανίσεις με υγιή όψη και λαμπερή επιδερμίδα.

Οι δύο νέες αποχρώσεις LUMIDROPS - 012 ROSEGOLD και 014

GOLD - λειτουργούν ως ένα φωτεινό πέπλο που προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα. Το λαμπερό φινίρισμα των LUMIDROPS ενισχύει την επιδερμίδα λόγω των έντονων χρωστικών πέρλας που περιέχει. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς make up ή και πάνω από το foundation για να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα και να αναδείξουν τη λαμπερή της όψη!

HOW TO

Χρησιμοποιήστε το για ένα σπινθηροβόλο φινίρισμα. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες στα ζυγωματικά, κάτω από τα φρύδια για εφέ ανόρθωσης και πάνω από τα χείλη για να φαίνονται πιο γεμάτα. Χρησιμοποιήστε οπουδήποτε για highligting, defining και sculpting.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

•Highlights, strobes, defines

•Προϊόν πολλαπλής χρήσης

•Λαμπερό φινίρισμα

•Ανανεωμένη φωτεινότητα

•  Απλώνεται & αναμιγνύεται με ευκολία

•Χρησιμοποιήστε το κάτω, πάνω ή και μαζί με το foundation

•Αναμείξτε το με κρέμα ημέρας ή κρέμα σώματος •Χωρίς αρώματα & parabens

ΧΡΩΜΑΤΑ

12      ROSEGOLD

14      GOLD

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

9,90 €

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

9 SHADES EYESHADOW PALETTE TO PARTY IN LONDON !

Η GOSH παρουσιάζει τη νέα 9 SHADES παλέτα σκιών. Το όνομα της, “TO PARTY IN LONDON”, είναι αφιερωμένο στην αγαπημένη «πόλη των ονείρων» και στο party girl που κρύβουμε μέσα μας! Η νέα παλέτα διαθέτει φανταστικές ιριδίζουσες και μεταλλικές αποχρώσεις σε διαφορετικές υφές.

Η  νέα παλέτα διαθέτει 9 έντονες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τη λάμψη και τη γοητεία της νυχτερινής ζωής του Λονδίνου. Από απαλά ροζ και καφέ χρώματα έως πιο γκρι αποχρώσεις, είναι κατάλληλη για όλους τους τόνους δέρματος και ιδανική για την δημιουργία μιας δυναμικής και έντονης εμφάνισης.

HOW TO

Επέλεξε τρεις αποχρώσεις- light, medium και dark. Εφαρμόστε την ανοιχτή απόχρωση σε ολόκληρο το βλέφαρο από τη γραμμή των βλεφαρίδων μέχρι και τις πτυχώσεις, σβήνοντας τη προς τα πάνω. Στη συνέχεια, σβήστε με μια από τις medium αποχρώσεις στο κάτω βλέφαρο.

Τέλος, χρησιμοποιήστε μια από τις σκούρες αποχρώσεις για τη δημιουργία γραμμής στα μάτια.

TIP

Από την Global Makeup Artist της GOSH COPENHAGEN, Sidsel Marie Bøg

“Χρησιμοποιήστε βάση στα βλέφαρα σας με το νέο GOSH COPENHAGEN EYE SHADOW PRIMER. Στη συνέχεια, προσθέστε διάσταση, βάθος και ένταση στα μάτια χρησιμοποιώντας ένα κρεμώδες stick σκιών κάτω από την 9 SHADES παλέτα σκιών.”

Sidsel Marie Bøg – Global Make-up Artist

Βασικά στοιχεία

•Αναμιγνύεται εύκολα

•Έντονες χρωστικές για έντονο αποτέλεσμα

•Χωρίς αρώματα & parabens

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

23,00 €

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2017

SCULPTING ACADEMY PALETTE

Αυτά τα Χριστούγεννα, η GOSH παρουσιάζει τη συλλεκτική Sculpting Academy Palette! Η μοναδική αυτή παλέτα αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να δώσετε υπέροχο σχήμα και να τονίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δημιουργώντας παράλληλα την τέλεια φυσική εμφάνιση. Περιλαμβάνει 2 αποχρώσεις για contouring και highlighting, καθώς και 6 συμπληρωματικές αποχρώσεις για μάτια, ζυγωματικά και φρύδια.

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

25,90€

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Δεκέμβριος 2017

VOLUME SERUM MASCARA

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ EXTENTION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Φανταστείτε μια όμορφη γκρι πικραλίδα (dandelion), καλυμμένη με τη μεταξωτή, απαλή της κυψέλη από πέταλα – να μοιάζει πιο όμορφη από ποτέ! Ύστερα, φανταστείτε αυτή την όμορφη κάλυψη να πετά μακριά, αφήνοντας την πικραλίδα γυμνή. Και τώρα παρομοιάστε το σενάριο αυτό, με ένα όμορφο σετ μεταξωτών extentions βλεφαρίδων. Τρομακτικό, αλλά αναπόφευκτο!

Τα extentions βλεφαρίδων είναι ο τέλειος τρόπος για να πετύχετε τo απόλυτo dramatic βλέμμα που επιθυμείτε! Γυναίκες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τα extentions είτε σε καθημερινή βάση ή και μόνο σε ειδικές περιστάσεις. Οι μακριές, πλούσιες και καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες προσφέρουν ένα υπέροχο συναίσθημα, όμως όταν έρθει η ώρα της αφαίρεσης, τα βλέφαρα μοιάζουν σαν μια πικραλίδα που έχει χάσει τα πέταλα της.

Το νέο VOLUME SERUM MASCARA από τη GOSH δεν είναι απλά ένα φανταστικό μάσκαρα που δίνει όγκο και διαχωρισμό στις βλεφαρίδες, αλλά είναι και ιδανικό για extentions βλεφαρίδων! Το αδιάβροχο serum μάσκαρα μεταμορφώνει τις λεπτές και σπασμένες βλεφαρίδες σε πιο πλούσιες, πυκνές και μακριές με μόνο λίγες στρώσεις. Το VOLUME SERUM MASCARA είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για τα extentions βλεφαρίδων για τις μέρες που θες να τις γεμίσεις ή ακόμα και όταν επιθυμείς ένα πολύ εντυπωσιακό βλέμμα!

Βασικά συστατικά

Το πολύ ελαφρύ serum mascara περιέχει εκχύλισμα από τα πέταλα της πικραλίδας. Η πικραλίδα είναι πλούσια σε καροτενοειδή, βιταμίνες, μέταλλα, φλαβονοειδή και στερόλες. Τα πέταλα περιέχουν περισσότερες βιταμίνες Α κι από ένα καρότο, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν βιταμίνες B, C και D. Είναι oil free και περιέχει αραβικό κόμμι που διατηρεί μαλακή και εύκαμπτη τη μεμβράνη των βλεφαρίδων. Το μείγμα από κερί μέλισσας Carnauba και μικροκρυσταλλικό κερί προσφέρει φανταστικό όγκο, απαλή κρεμώδη σύσταση και τέλεια επάλειψη!

Το βουρτσάκι

Οι τρίχες από το βουρτσάκι είναι τοποθετημένες προς την κατεύθυνση των βλεφαρίδων, με αποτέλεσμα να τις διαχωρίζει και να τις ανυψώνει. Το χτενάκι διπλής όψης ωφελεί τις βλεφαρίδες με πολλούς τρόπους - η μεγαλύτερη πλευρά προσφέρει όγκο και η μικρότερη πλευρά μήκος και διαχωρισμό.

Βασικά στοιχεία

•Ιδανικό για extentions βλεφαρίδων

•Προσφέρει όγκο, μήκος και διαχωρισμό •Ελαφριά serum σύνθεση

•Το βουρτσάκι προσφέρει τέλειο διαχωρισμό ακριβή εφαρμογή

•Περιέχει εκχύλισμα πικραλίδας

•Χωρίς αρώματα

•Vegan friendly

Χρώματα

1   Μαύρο

ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 11,90€

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Δεκέμβριος 2017

H GOSH αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη δανέζικη εταιρεία καλλυντικών,

που δημιουργεί καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικές μεθόδους, συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

ΔIANOMH

Τα προϊόντα GOSH στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα καταστήματα Beautycom καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://beautycom.gr.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Max Factor Glamorous Make-Up Tips by Stella Maxwell

Next
Next

Nutri-Define με Biosome5:Η πολυτελής φυσική σειρά αντιγήρανσης της Jurlique