Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Exact Fit™ Perfecting Concealer & Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream – Τα δύο νέα προϊόντα της ARTISTRY™ για τέλειο αποτέλεσμα!

Οι σύγχρονες γυναίκες παγκοσμίως, ψάχνουν συνεχώς προϊόντα ομορφιάς υψηλής απόδοσης, με άμεσα αποτελέσματα και πολλαπλά οφέλη. Όλα αυτά σε μία μόνο φόρμουλα καθώς λόγω των έντονων ρυθμών, οι γυναίκες χρειάζονται εύκολες και γρήγορες κινήσεις, για μακιγιάζ που διαρκεί από το πρωί έως το βράδυ. Η λύση βρίσκεται στο νέο προϊόν της Artistry, Εxact Fit™ Perfecting Concealer με επαναστατική τεχνολογία Color Lock. Βάσει της φόρμουλας πολλαπλών δράσεων, μικρές ατέλειες και ανεπιθύμητα σημάδια στο πρόσωπο εξαφανίζονται στο λεπτό! Παράλληλα, η τελευταία προσθήκη στη συλλογή Artistry η Ideal Radiance™ Collection, κάνει αυτόν τον συνδυασμό
πανεύκολο!

 

Exact Fit™ Perfecting Concealer

Τεχνολογία Color Lock

Η φόρμουλα αποδίδει ανθεκτική εφαρμογή στην επιφάνεια του προσώπου με τέλειο αποτέλεσμα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με την τεχνολογία Color Lock, ανεξαρτήτως των συνθηκών, το Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer εφαρμόζει ιδανικά σε κάθε τύπο δέρματος.

Μεταμορφώνει την υφή του δέρματος

Τα συστατικά του Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer ισορροπούν αρμονικά με τις πέρλες προσώπου Ταϊτής, φιλτράροντας το φως του ήλιου που «πέφτει» στην περιοχή κάτω από τα μάτια, δημιουργώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα ομορφιάς.    

«Η φόρμουλα έχει ελαφριά αλλά παράλληλα κρεμώδη υφή, εφαρμόζεται εύκολα διατηρώντας φρέσκο αποτέλεσμα, καθ’ όλη διάρκεια της ημέρας», δηλώνει ο Rick DiCecca, Artistry™ Global Makeup Artist. «Με την πολλαπλή του χρήση, καλύπτει τους μαύρους κύκλους και φωτίζει περιοχές του προσώπου που χρειάζονται λάμψη. Παράλληλα, λειτουργεί ως η τέλεια βάση για εφαρμογή σκιάς ματιών με μεγαλύτερη διάρκεια».

Δεν διαθέτει άρωμα και λάδι, είναι αδιάβροχο, κατάλληλο για την περιοχή γύρω από τα μάτια, ενώ δεν ‘σπάει’ πάνω στο δέρμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς να φράζει τους πόρους.

Το Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer διατίθεται σε πέντε αποχρώσεις, από light σε very deep, καθώς και μια επιπλέον απόχρωση, με brightener shade για πιο φωτεινή επιδερμίδα.

 

Ideal RadianceIlluminating CC Cream

Η Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream, σε ιδανικό συνδυασμό με τα κύρια συστατικά μιας βάσης makeup δίνει την τέλεια λάμψη στο πρόσωπο. Όταν χρησιμοποιείται με την Artistry Ideal Radiance™, τα πολλαπλά οφέλη του χρώματος, μέσω της φωτεινής κάλυψης, βοηθούν στην άμεση μείωση μαύρων στιγμάτων και κοκκινίλων, ενώ παράλληλα χαρίζουν άψογη εμφάνιση, τονίζοντας την απόχρωση του δέρματος, για μακρά διάρκεια.

Φωτίζει. Τελειοποιεί. Δημιουργεί. Όπως τα υπόλοιπα προϊόντα της συλλογής Artistry Ideal Radiance™, η Illuminating CC Cream παρέχει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα μας:

• Φωτίζει: Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη συλλογή Artistry Ideal Radiance™ skincare, οι πολυτελείς πέρλες προσώπου με πρωτεΐνη, τονώνουν την ενυδάτωση του δέρματος ενώ μειώνουν τα μαύρα στίγματα και τις δυσχρωμίες. 

• Τελειοποιεί: Το αποκλειστικό Multi-Dimensional Finishing Complex, που ενδυναμώνει τη φόρμουλα, βελτιώνει άμεσα την εμφάνιση του δέρματος μέσω των καινοτόμων χρωστικών ελέγχων. Το αποτέλεσμα είναι ένα ανανεωμένο δέρμα με ελαφριά έως μεσαία κάλυψη.

• Δημιουργεί: Το ειδικά σχεδιασμένο γαλάκτωμα με Πολυεπίπεδες Οπτικές Σφαίρες, προετοιμάζει το δέρμα για καλύτερη εφαρμογή χωρίς καθόλου προσπάθεια, επεκτείνοντας τη διάρκεια του foundation.

«Η Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream τονώνει τα χαρακτηριστικά ομορφιάς της κάθε γυναίκας και τελειοποιεί την εμφάνιση του δέρματος», εξηγεί ο Rick DiCecca, Artistry Global Makeup Artist. «Το δέρμα εμφανίζεται άμεσα, φωτεινό και ανανεωμένο».

Χωρίς λάδι,  χωρίς να επηρεάζει την ακμή και χωρίς να φράζει τους πόρους, η Illuminating CC Cream είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Μπορεί να φορεθεί μεμονωμένα ή πριν το foundation, ως ενισχυμένη ενυδάτωση με SPF 50 PA+++, προστατεύοντας το δέρμα από επιβλαβής ακτίνες UVA/UVB, μειώνοντας ορατά τα σημάδια γήρανσης, που προκαλούνται από το περιβάλλον και δημιουργούν μαύρα στίγματα και δυσχρωμίες. 

1Πηγή: Euromonitor International Limited.