Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Η νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας #3Minutes to Great Skin Essentials της ARTISTRY™

Η δύσκολη καθημερινότητα επιβάλλει απλές συνήθειες περιποίησης της επιδερμίδας. Ειδικά σχεδιασμένη για την περιποίηση της νεανικής λιπαρής επιδερμίδας, η σειρά Essentials της Artistry™ που πωλείται αποκλειστικά από την Amway αποτελεί ιδανική και γρήγορη λύση για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι μη φαγεσωρογόνα, που σημαίνει ότι δεν φράσσουν τους πόρους. Ακολουθώντας τρία εύκολα βήματα, η επιδερμίδα διατηρείται καθαρή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα ελέγχου της λιπαρότητας αλλά και τα συστατικά υψηλής ποιότητας που περιέχουν τα προϊόντα.

Βήμα 1:

Essentials Gel Cleanser – Απαλό gel χωρίς λιπαρότητα με βάση το νερό που καθαρίζει βαθιά και αποτελεσματικά την επιδερμίδα και απομακρύνει το μακιγιάζ, τις ακαθαρσίες, τα υπολείμματα από φραγμένους πόρους αλλά και την υπερβολική λιπαρότητα, προσφέροντας μια αναζωογονημένη, καθαρότερη επιδερμίδα. Με αντιοξειδωτικά και καταπραϋντικά συστατικά, όπως αλόη βέρα και αγγούρι, το προϊόν αυτό είναι 2 σε 1: Καθαρίζει και τονώνει, ελέγχοντας την υπερβολική ποσότητα λιπαρότητας και χαρίζοντας στην επιδερμίδα μια αίσθηση φρεσκάδας.

Βήμα 2:

Light Lotion – Απaλή λοσιόν χωρίς λιπαρότητα με βάση το νερό για ελαφριά ενυδάτωση που εξισορροπεί τη λιπαρότητα στην επιφάνεια της επιδερμίδας και βοηθά στον έλεγχο της γυαλάδας. Περιέχει χαμομήλι και ψευδάργυρο PCA που ενυδατώνει την επιδερμίδα και απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα, αφήνοντας το δέρμα υγιέστερο και χωρίς γυαλάδες.

ή

Moisture Cream – Πλούσια αλλά όχι επιβαρυντική για την επιδερμίδα, αυτή η κρέμα με έλαια από μακαντάμια θρέφει το ξηρό δέρμα χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας. Χωρίς να περιέχει άρωμα, βελτιστοποιεί και εξισορροπεί την υγρασία της επιδερμίδας και παρέχει ενυδάτωση που διαρκεί.

Βήμα 3:

Make-Up Removing Wipes- Τα πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού μιας χρήσης για τη νύχτα αφαιρούν το μακιγιάζ γρήγορα και εύκολα, απομακρύνοντας ίχνη από προϊόντα όπως η μάσκαρα ή το κραγιόν μακράς διαρκείας. Περιέχοντας βιταμίνη Ε, αφήνουν την επιδερμίδα  με μια ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς λιπαρότητα.