Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Collistar & Illy: Δύο ιταλικά brands συναντιούνται για να δημιουργήσουν μια αποκλειστική και μοναδικά εκπληκτική συλλογή μακιγιάζ

"Είναι μια ιστορία που αφηγείται το παραμύθι ενός συντριπτικού πάθους για την ομορφιά, τη γεύση, τη ζωή και τα συναισθήματά της. Μια ιστορία στην οποία αναδεικνύεται η αγάπη για κάθε ιταλικό στοιχείο και για κάθε τι που προφέρει υψηλή ποιότητα. Μια ιστορία ενεργειών και αισθήσεων όσων αναζητούν κάτι σε ένα χρώμα, μία σειρά ή ένα άρωμα, κάτι που μπορεί να συγκινήσει τα συναισθήματα και την καρδιά τους. Είναι η ίδια καρδιά που η Collistar και η Illy έβαλαν σε ό, τι κάνουν και αυτό με τη σειρά της συμβολίζει την ένωση της δύναμής τους. Το σύμβολο αυτής της ιστορίας. Μια ιστορία αγάπης, ομορφιάς και άρωμα καφέ. "

TΟ ΣΥΜΒΟΛΟ:

Μια καρδιά που την διαπερνά ένα βέλος, στο κέντρο ένα κόκκος καφέ που μοιάζει σαν να χαμογελά, σχεδιασμένο από τον Max Petrone.

Ο – STAR PRODUCT

BRONZING POWDER SCULPTING EFFECT

Το νέο Bronzing Powder

Sculpting Effect μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως compact bronzer, χαρίζοντας στο πρόσωπο την όψη μιας μαυρισμένης επιδερμίδας είτε ως πούδρα,τονίζοντας τα χαρακτηριστικά κάθε γυναικείου προσώπου.

 Bronzing Powder Sculpting Effect

Δύο αποχρώσεις, εξαιρετικά φυσικές και κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος.

Χαρίζουν φωτεινότητα και μια φυσική ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα.

 ΜΑΤΙΑ - 4 EYE SHADOW PALETTE

Μια παλέτα, 4 διαφορετικές αποχρώσεις, με διαφορετική υφή, εμπνευσμένες από τους «κόκκους» του καφέ.

Πότε απαλές και πότε έντονες αποχρώσεις, άλλα πάντα λαμπερές και με κρεμώδη υφή, φωτίζουν τα βλέφαρα και προσφέρουν βάθος για βλέμμα που μαγνητίζει.

ΜΑΤΙΑ - 4 EYE SHADOW PALETTE

ΜΑΤΙΑ – PROFESSIONAL EYE LINER

Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό του βουρτσάκι, το Professional Eye Liner επιτρέπει την έμφαση στο περίγραμμα των ματιών χαρίζοντας ένα αρμονικό και τέλειο αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Έντονη αισθησιακή καφέ απόχρωση για εντυπωσιακό βλέμμα.

TATTOO EFFECT EYEBROWS

ΧΡΩΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Η Collistar ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ με ένα μολύβι twist-up που προσφέρει το εφέ ενός tattoo με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας. Το Τattoo effect eyebrows δίνει σχήμα, διορθώνει και ενισχύει το χρώμα των φρυδιών εξασφαλίζοντας έντονη διάρκεια.

Φυσικό ή τολμηρό αποτέλεσμα για κομψά και καλοσχηματισμένα φρύδια.

ΧΕΙΛΗ – PURO LIPSTICK

Το νέο Puro Lipstick είναι ένα κραγιόν με κρεμώδη, βελούδινη υφή σε πέντε νέες έντονες και ζεστές αποχρώσεις του καφέ! Η ενισχυμένη φόρμουλά του με υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη και βιταμίνη Ε εξασφαλίζει: απαλή υφή, θρέψη, ενυδάτωση, προστασία και αντιγηραντική δράση.

ΝΥΧΙΑ – OIL NAIL LACQUER MIRROR EFFECT

Το έντονο χρώμα του Oil Enamel Mirror Effect συναντά τις ζεστές αποχρώσεις του καφέ. Η υφή του με βάση το έλαιο, προσφέρει βαθύ, έντονο χρώμα, εφέ καθρέπτη και ένα μοναδικά λαμπερό φινίρισμα. Το ειδικό πινελάκι με στρογγυλεμένη άκρη που απαρτίζεται από 320 τριχίδια επιτρέπει ακρίβεια στην εφαρμογή για ένα πραγματικά άψογο μανικιούρ.

COLLISTAR ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

    • Collistar στηρίζει την έρευνα στον κλάδο των ιταλικών καλλυντικών μέσω της συνεργασίας της με το διάσημο Πανεπιστήμιο της Σιένα. Χρηματοδοτεί μια μελέτη για τα εγγενή φυτικά παράγωγα που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά, διευρύνοντας έτσι τη γνώση σχετικά με τα φυτά της Ιταλίας και τα βασικά δραστικά συστατικά τους.

Ta προϊόντα Collistar διατίθενται στα καταστήματα καλλυντικών

Beautycom και στο www.beautycom.gr

#Collistar

#CollistarGreece

@collistarbeauty