Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Γιορτάζουμε τον έρωτα με την αισθησιακή σειρά 3 Rosa της L’ Erbolario

 3 Rosa:  Μια γιορτή θηλυκότητας, μια τριανταφυλλένια απόλαυση!

Φέτος η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει άρωμα…γυναίκας και χρώμα ροζ! Το ροζ χρώμα συμβολίζει τη θηλυκότητα, τον αισθησιασμό, τη χάρη και την κομψότητα. Είναι το χρώμα που υπάρχει γύρω μας κρυμμένο στο φυσικό τοπίο, με αποχρώσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν βαθιά συναισθήματα. Ροζ ιριδίζουσες αποχρώσεις στον ουρανό το ηλιοβασίλεμα, ενώ η ψυχή αγκαλιάζει, όταν πανέμορφοι θάμνοι γεμάτοι από τις πιο όμορφες ποικιλίες λουλουδιών γεννούν σκέψεις και ευχάριστες αναμνήσεις, με το ρόδινο χρώμα και το απαράμιλλο άρωμά τους.

Αυτές οι αναμνήσεις και τα μοναδικά συναισθήματα περικλείονται στη σειρά 3 Rosa της L’Erbolario , μια αισθησιακή και θηλυκή σειρά προϊόντων όπου συναντιούνται τα αρώματα τριών ρόδινων φυσικών κόσμων, σε μία γιορτή θηλυκότητας! Τρία πολύτιμα φυτικά συστατικά σε μία ενιαία αρωματική συμφωνία Εκατοντάφυλλο Τριαντάφυλλο και Αλθαία ενώνονται και δένουν αρμονικά με τις πικάντικες, προκλητικές αλλά και γλυκές αρωματικές νότες του Ροζ Πιπεριού.

Η σειρά των συνθέσεων 3 Rosa σας προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε μία νέα τριπλή διάσταση ομορφιάς και ευεξίας για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο με επιδερμίδα απαλή, βελούδινη και ντελικάτη σαν… τριαντάφυλλο!

3. Rosa Άρωμα

Εκατοντάφυλλο Τριαντάφυλλο, Αλθαία και Ροζ Πιπέρι ενώνονται για να δημιουργήσουν το σαγηνευτικό άρωμα 3Rosa. Τρεις υπέροχες αρωματικές νότες που αναδεικνύουν την «ροζ» σαγηνευτική πλευρά κάθε γυναίκας, τονίζουν την έμφυτη κομψότητά της αλλά και την πικάντικα παιχνιδιάρικη θηλυκότητά της.

50ml, Π.Λ.Τ: €26,00

3.Rosa Αφρόλουτρο

Πολύτιμα εκχυλίσματα από τους καρπούς του Ροζ Πιπεριού, του Εκατοντάφυλλου Τριαντάφυλλου και της Αλθαίας χαρίζουν στην επιδερμίδα την απόλυτη φροντίδα κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας ρουτίνας ομορφιάς, στο μπάνιο ή το ντους. Απαλός καθαρισμός χάρη στα επιφανειοδραστικά αμινοξέα Βρώμης και στις πρωτεΐνες του γλυκού Αμυγδάλου, προστασία και πρόληψη από τα σημάδια της γήρανσης, αντιοξειδωτική δράση και απόλυτα ενυδατωμένη, λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα .

250ml, Π.Λ.Τ: €12,00

3 Rosa Κρέμα Σώματος

Στιγμές χαλάρωσης, αρωματικών απολαύσεων και ενυδάτωσης! Τρία πολύτιμα φυτικά συστατικά, όλα ροζ. Τα εκχυλίσματα Εκατοντάφυλλου Τριαντάφυλλου, Αλθαίας και Ροζ Πιπεριού χαρίζουν στην επιδερμίδα τους σώματός σας, ιδιαίτερες αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες.

Την υπέροχη αυτή σύνθεση, συμπληρώνουν τα πολύτιμα έλαια Babassu, Καμέλιας και Ελιάς με ισχυρή μαλακτική και θρεπτική δράση, απαραίτητη για να κρατήσει μακριά ραγάδες και απώλεια τόνου.

200ml, Π.Λ.Τ: €22,50

3 Rosa Αρωματικό Σαπούνι

Το σαπούνι 3 Rosa προσφέρει απαλό καθαρισμό και αίσθηση φρεσκάδας , ελευθερώνοντας ένα πικάντικο άρωμα. Η παρουσία των εκχυλισμάτων του Ροζ Πιπεριού, της Αλθαίας και του Εκατοντάφυλλου Τριαντάφυλλου, πλούσια σε πολυσακχαρίτες και φλαβονοειδή, με την εξαιρετική αντιοξειδωτική τους δράση, κρατούν την επιδερμίδα ενυδατωμένη και σφριγηλή.

100.gr, Π.Λ.Τ: €6,00

3Rosa Αρωματικά σακουλάκια για συρτάρια

Τοποθετώντας τα αρωματικά σακουλάκια 3 Rosa ανάμεσα στα ρούχα και τα ασπρόρουχά σας αναδύεται το υπέροχα ροζ και άκρως θηλυκό άρωμα 3 Rosa!

Π.Λ.Τ: €4,00

Σχετικά με τη L’ Erbolario

  • L 'Erbolario ιδρύθηκε στο Lodi το 1978, σε ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο στα φυτικά καλλυντικά, όμως στην πραγματικότητα είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ πριν στo όραμα των δύο ιδρυτών της, του βιολόγου Franco Bergamaschi και της συζύγου του κοσμετολόγου Daniela Villa. Πηγές τους, παλιά σημειωματάρια με συνταγές, πρωτόκολλα υγείας και ομορφιάς, εγχειρίδια υγιεινής από παλιά βιβλιοπωλεία και άγραφες διαδικασίες για τη φροντίδα του δέρματος που περνούσαν από γενιά σε γενιά.
  • γνώση που αποκτήθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από σχεδόν 40 χρόνια δουλειάς. Μέσα από διαρκή και πολυσύνθετη επιστημονική έρευνα, η L’ Erbolario συνδύασε και παγίωσε μία συμμαχία ανάμεσα στην εμπειρία του παρελθόντος και τις κατακτήσεις του μέλλοντος. Μία ιστορία επιτυχημένης συνύπαρξης Ανθρώπου-Φύσης, μία ιστορία επιτυχίας που τώρα απλώνεται πολύ έξω από την πόλη που γεννήθηκε. Η L’ Erbolario , από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είναι πια μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στα φυτικά δερμοκαλλυντικά. Σκοπός μας είναι να «μεταφράσουμε» την ανεξάντλητη σοφία της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα.

www.erbolario.gr

Ακολουθήστε:

Facebook Page: L’ Erbolario Greece

Instagram Page: @erbolario_greece

Διανομή

Τα προϊόντα L’Erbolario στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο κατάστημα της L’ Erbolario (Ερμού 55 και Καπνικαρέας 2).