Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ SFUMATURE DI DALIA & ACCORDO DI EBANO ΤΗΣ L'ERBOLARIO

Η L’Erbolario παρουσιάζει τις δύο νέες αρωματικές σειρές, Sfumature di Dalia και Accordo di Ebano με πρωταγωνιστές την αισθησιακή Ντάλια και τον επιβλητικό Έβενο. Ροζ, παιχνιδιάρικες, ρομαντικές νότες για εκείνη, βαθιές, σαγηνευτικές και γήινες για εκείνον. Οι γλυκές αποχρώσεις της πληθωρικής Ντάλιας, αποπνέουν θηλυκότητα και διαχρονική κομψότητα. Από την άλλη, οι μεθυστικές νότες του πολύτιμου Εβένου ασκούν μια ανεξήγητη γοητεία , βαθιά και μυστηριακή σαν το σκούρο, σκοτεινό του χρώμα.

Sfumature di Dalia

Ένα ταξίδι στην θηλυκότητα ξεκινά με τις χίλιες αποχρώσεις της εξωτικής Ντάλιας, μέσα από τη νέα γυναικεία σειρά Sfumature di Dalia. Με φίνο άρωμα μεταξένιων πετάλων και χαριτωμένες άτακτες πινελιές, οι εντυπωσιακές Ντάλιες σας ταξιδεύουν στον όμορφο κόσμο μιας αριστοκρατικής, λουλουδένιας γοητείας. Ανακαλύψτε τα προϊόντα της νέας αρωματικής σειράς Sfumature di Dalia και αφεθείτε στο χάδι τους

Τα προϊόντα για το σώμα της σειράς Sfumature di Dalia περιέχουν έως 99% φυτικά συστατικά*και δεν περιέχουν σιλικόνες, parabens και παράγωγα πετρελαίου.

*Το υπόλοιπο 1% εξασφαλίζει την σταθερότητα και την ευχάριστη χρήση

Αθήνα, 6 Nοεμβρίου

Άρωμα

Η μαγεία της Ντάλιας, κρυμμένη σε ένα μπουκάλι άρωμα λουλουδάτο και θηλυκό. Νότες από γλυκό πορτοκάλι, Palmarosa (φοινικόροδο), Ντάλια, ξύλο Κέδρου και Αιγυπτιακό Γεράνι.

ΠΛΤ: 100ml 39.00 € I 50ml 37.70€ I 10ml 15.00€

Τζελ καθαρισμού για πρόσωπο & χέρια

Απαλό τζελ καθαρισμού, με τις ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες των εκχυλισμάτων και των αποσταγμάτων της Ντάλιας.

ΠΛΤ: 280ml 12.00€

Αφρόλουτρο

Απαλό αφρόλουτρο με τα εξαιρετικά δραστικά συστατικά της πανέμορφης Ντάλιας. Το εκχύλισμα, το απόσταγμα, και οι υδρολυμένες πρωτεΐνες της, κάνουν αυτό το αφρόλουτρο κατάλληλο για όλους τους τύπους της επιδερμίδας.

ΠΛΤ: 250ml 13.00€

Βούτυρο Scrub για το σώμα

Scrub για μεταξένια επιδερμίδα. Συνδυάζει τις θρεπτικές ιδιότητες του πλούσιου βουτύρου που περιέχει με την απολεπιστική δράση των κόκκων του Γρανάτη (ορυκτό) και του κουκουτσιού της Ελιάς. Χρήση: Εφαρμόστε σε στεγνό δέρμα ή ελαφρώς υγρό και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

ΠΛΤ: 150ml 18.50€

Αρωματική κρέμα για το σώμα

Μια διακριτικά αρωματισμένη κρέμα για το σώμα. Περιέχει έλαια και βούτυρα με δράση ενυδατική και θρεπτική, τα οποία συνδυάζονται με το εκχύλισμα, το απόσταγμα και τις υδρολυμένες πρωτεΐνες της Ντάλιας. Μετά από κάθε εφαρμογή της, η επιδερμίδα σας θα μείνει απαλή και μεταξένια σαν τα πέταλα της Ντάλιας.

ΠΛΤ: 300ml 25.00€

Αρωματική πούδρα λάμψης για το σώμα και τα μαλλιά

Ένα αιθέριο σύννεφο πούδρας αρωματισμένο και αστραφτερό. Χαρίζει μια μοναδική λάμψη στο σώμα και τα μαλλιά που ενισχύεται με το φως. ΠΛΤ: 10g 26.00€

Αρωματικό Σαπούνι

Αρωματικό σαπούνι με φυτική καθαριστική βάση, εμπλουτισμένη με ενυδατικό εκχύλισμα Ντάλιας και προστατευτικό πρωτεϊνικό κλάσμα ώστε να καθαρίζει αποτελεσματικά αλλά συγχρόνως να διατηρεί την ισορροπία της επιδερμίδας.

ΠΛΤ: 100g 7.00€

Αποσμητική Λοσιόν

Αποσμητική λοσιόν με φρέσκο και λουλουδάτο άρωμα, χαρίζει μια διαρκή αίσθηση άνεσης χάρη στην αποτελεσματική αποσμητική δράση των φυτικών συστατικών της καρύδας, Equisetum και Salvia. Η ενυδατική και καταπραϋντική της δράση οφείλονται στο εκχύλισμα και το απόσταγμα της Ντάλιας.

ΠΛΤ: 100ml 15.50€

Άρωμα για αρωματικά ξύλα

Ένα κομψό γυάλινο μπουκάλι σε ροζ αποχρώσεις, σαν τα πέταλα της Ντάλιας, που περιέχει ένα υπέροχο λουλουδάτο άρωμα που θα πλημμυρίσει τους χώρους σας.

ΠΛΤ: 250ml 36.00€

Beauty-set Foglia

Ένα υπέροχο τσαντάκι με προϊόντα της σειράς. Ιδανικό για να το προσφέρετε ως δώρο αλλά και πολύ χρήσιμο για το ταξίδι. Περιέχει: Άρωμα 50 ml και Αφρόλουτρο 100 ml ΠΛΤ: 33.00€

Beauty-set Petalo

Ένα υπέροχο λουλουδάτο τσαντάκι με προϊόντα της σειράς. Ιδανικό για να το προσφέρετε ως δώρο αλλά και πολύ χρήσιμο για το ταξίδι. Περιέχει: Αφρόλουτρο 250 ml και Αρωματική κρέμα για το σώμα 300 ml ΠΛΤ: 37.00€

Beauty-set Corolla

Ένα υπέροχο λουλουδάτο τσαντάκι με προϊόντα της σειράς. Ιδανικό για να το προσφέρετε ως δώρο αλλά και πολύ χρήσιμο για το ταξίδι Περιέχει: Αφρόλουτρο 250 ml και Αποσμητική Λοσιόν 100 ml ΠΛΤ: 27.50€

Accordo di Ebano

Μυστηριώδης γοητεία και έντονος μαγνητισμός αναδύονται από αυτό το αρχοντικό, πολύτιμο ξύλο. Η ανδρική σειρά Accordo di Ebano ξεχωρίζει και σαγηνεύει. Ένας πραγματικός καρδιοκατακτητής , γήινος και ακαταμάχητος. Αφεθείτε στις μεθυστικές νότες του Εβένου, μέσα από τα προϊόντα της αρωματικής σειράς Accordo di Ebano.

Τα προϊόντα για το σώμα της σειράς Accordo di Ebano περιέχουν έως 98% φυτικά συστατικά* και δεν περιέχουν σιλικόνες, parabens και παράγωγα πετρελαίου.

Άρωμα

Ένα άρωμα στιβαρό και ακαταμάχητο, που κρύβει μέσα του όλο το μυστήριο και τη γοητεία του Εβένου. Νότες από Γκρειπ φρουτ, Μανταρίνι, Έβενο, Μαύρο Πιπέρι, Έλεμι και Λάβδανο.

ΠΛΤ: 100ml 39.00€ I 50ml 27.70€ I 10ml 15.00€

Σαμπουάν Αφρόλουτρο

Σαμπουάν - αφρόλουτρο που χαρίζει ενέργεια και ζωτικότητα στον αεικίνητο σημερινό άνδρα. Καθαρίζει απαλά σώμα και μαλλιά, χαρίζοντας τόνωση και ζωντάνια χάρη στο εκχύλισμα του Εβένου και το απόσταγμά του. Το υδρολυμένο πρωτεϊνικό εκχύλισμα του ξύλου του Εβένου δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ στην επιφάνεια της τρίχας προστατεύοντας τα μαλλιά από την αφυδάτωση.

ΠΛΤ: 250ml 14.00€

Αφρός ξυρίσματος

Αφρός ξυρίσματος με αντιοξειδωτική και προστατευτική δράση που προετοιμάζει το δέρμα για το ξύρισμα. Περιέχει επίσης φυσική Μενθόλη που τονώνει την επιδερμίδα και Abisabolol που καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Είναι ιδανικός για το ευαίσθητο δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. ΠΛΤ: 200ml 13.00€

*Το υπόλοιπο 1% εξασφαλίζει την σταθερότητα και την ευχάριστη χρήση

Λοσιόν για μετά το ξύρισμα

Απαλή λοσιόν με τονωτικές, προστατευτικές και μαλακτικές ιδιότητες για χρήση μετά το ξύρισμα. Χαρίζει θρέψη και ενυδάτωση, ανακουφίζει την επιδερμίδα και την βοηθά να ξαναβρεί την ισορροπία της χάρη στο ελαιώδες εκχύλισμα του Εβένου και του Μαύρου Κύμινου.

ΠΛΤ: 100ml 20.00€

Αποσμητική Λοσιόν

Αποσμητική λοσιόν για τον άνδρα που αντιμετωπίζει μια απαιτητική καθημερινότητα. Χάρη στα φυτικά συστατικά, Equisetum, Salvia και Καρύδα, εξουδετερώνει τα βακτήρια που ευθύνονται για την κακοσμία και εμποδίζει την υπερβολική εφίδρωση. Επιπλέον η ευαίσθητη επιδερμίδα αυτής της περιοχής τονώνεται και προστατεύεται από το εκχύλισμα και το απόσταγμα του Εβένου.

ΠΛΤ: 100ml 15.50€

Άρωμα για Αρωματικά Ξύλα

Αρωματικό χώρου για να πλημμυρίσει ο χώρος σας με το μεθυστικό άρωμα του Εβένου.

ΠΛΤ: 250ml 33.00€

Σαπούνι

Σαπούνι με προστατευτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Περιέχει εκχύλισμα Εβένου, και πολύτιμα έλαια του Μαύρου Κύμινου και της Marula, για να χαρίσει στο δέρμα βελούδινη απαλότητα.

ΠΛΤ: 100g 7.00€

Beauty set Άρωμα

Κομψό ethnic beauty set που περιέχει δύο προϊόντα της σειράς Accordo di Ebano. Ιδανικό για να το προσφέρετε ως δώρο ή να το έχετε μαζί σας στις αποδράσεις σας. Περιέχει: Άρωμα 50 ml και Σαμπουάν αφρόλουτρο 250ml Accordo di Ebano ΠΛΤ: 40.70€

Beauty set Σώμα

Κομψό ethnic beauty set που περιέχει δύο προϊόντα της σειράς Accordo di Ebano. Ιδανικό για να το προσφέρετε ως δώρο ή να το έχετε μαζί σας στις αποδράσεις σας. Περιέχει: Σαμπουάν αφρόλουτρο 250ml και Αποσμητική Λοσιόν 100 ml Accordo di Ebano ΠΛΤ: 28.50€

Beauty set Ξύρισμα

Κομψό ethnic beauty set που περιέχει δύο προϊόντα της σειράς Accordo di Ebano. Ιδανικό για να το προσφέρετε ως δώρο ή να το έχετε μαζί σας στις αποδράσεις σας. Περιέχει: Αφρό ξυρίσματος 200ml και Λοσιόν μετά το ξύρισμα 100 ml Accordo di Ebano. ΠΛΤ: 32.00€

Σχετικά με τη L’ Erbolario

Η L 'Erbolario ιδρύθηκε στο Lodi το 1978, σε ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο στα φυτικά καλλυντικά, όμως στην πραγματικότητα είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ πριν στo όραμα των δύο ιδρυτών της, του βιολόγου Franco Bergamaschi και της συζύγου του κοσμετολόγου Daniela Villa.

Πηγές τους, παλιά σημειωματάρια με συνταγές, πρωτόκολλα υγείας και ομορφιάς, εγχειρίδια υγιεινής από παλιά βιβλιοπωλεία και άγραφες διαδικασίες για τη φροντίδα του δέρματος που περνούσαν από γενιά σε γενιά.

Η γνώση που αποκτήθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από σχεδόν 40 χρόνια δουλειάς. Μέσα από διαρκή και πολυσύνθετη επιστημονική έρευνα, η L’ Erbolario συνδύασε και παγίωσε μία συμμαχία ανάμεσα στην εμπειρία του παρελθόντος και τις κατακτήσεις του μέλλοντος. Μία ιστορία επιτυχημένης συνύπαρξης Ανθρώπου-Φύσης, μία ιστορία επιτυχίας που τώρα απλώνεται πολύ έξω από την πόλη που γεννήθηκε.

Η L’ Erbolario , από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είναι πια μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στα φυτικά δερμοκαλλυντικά. Σκοπός μας είναι να «μεταφράσουμε» την ανεξάντλητη σοφία της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα.

Ακολουθήστε μας:

Facebook Page: L’ Erbolario Greece

Instagram Page: @erbolario_greece

www.erbolario.gr