Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Τα Χριστούγεννα στην L’Erbolario, μοσχοβολούν ομορφιά!

Και φέτος, σε όποιον αγαπά την πιο μαγική εποχή του χρόνου, η L’Erbolario προτείνει τα πιο αρωματικά δώρα στο πιο όμορφο περιτύλιγμα. Πανέμορφα κουτιά, πολύχρωμα πουγκιά, μεταξένιες κορδέλες και φίνες χάρτινες τσάντες...

Αυτά τα Χριστούγεννα διαλέξαμε για τις συσκευασίες μας ένα θέμα με όνομα μαγικό: Alba d’ Ιnverno, Χειμωνιάτικη αυγή, που με τα απαλά της χρώματα και τα παιχνιδίσματα του φωτός θα δώσουν στις γιορτές σας λάμψη και κομψότητα.

Και να το δικό μας «vademecum», που σας δίνει την ευκαιρία να διαλέξετε από τις αρωματικές μας συλλογές απλά και γρήγορα.

Για τις πιο ρομαντικές από εσάς , δημιουργήσαμε μια καινούργια αρωματική σειρά την Sfumature di Dalia, με νότες ελαφρά εξωτικές και πολύ ...θηλυκές.

Η άλλη νέα μας σειρά Accordo di Ebano απευθύνεται στον σημερινό δραστήριο άνδρα γοητευτικό και μυστηριώδη, και προβλέπει όλες του τις ανάγκες...ή σχεδόν όλες.

Και φυσικά πολλές, πολλές αρωματικές προτάσεις για εκείνην και για εκείνον, για μικρούς και για μεγάλους στις σελίδες που ακολουθούν.

Είμαστε σίγουροι ότι στα σημεία πώλησης της L’Erbolario θα βρεις και ένα σωρό ακόμη προτάσεις φτιαγμένες μόνο για σένα.

Με την L’Erbolario, χαρίζεις ομορφιά, χαρίζεις ευτυχία!