Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Η FREZYDERM μας προτείνει τα SUN SCREEN Essentials

Το ιδανικό σενάριο των καλοκαιρινών διακοπών περιλαμβάνει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στην παραλία, με την επιδερμίδα μας να «ζεσταίνεται» από το χάδι του ήλιου χωρίς άγχος για τις βλαβερές συνέπειές του!

Η FREZYDERM μας παρέχει και φέτος όλα τα απαραίτητα για να περάσουμε το καλοκαίρι κάτω από το ζεστό φως του ήλιου, χωρίς να ανησυχούμε για τις δερματικές βλάβες που μπορεί να προκαλέσει όπως η φωτογήρανση, οι φωτοδερματίτιδες, οι φωτοευαισθησίες κ.ά. Οι αντηλιακές σειρές SUN SCREEN της FREZYDERM καλύπτουν κάθε ανάγκη και παρέχουν την απόλυτη ηλιοπροστασία ώστε οι καλοκαιρινές αναμνήσεις να αφορούν μόνο όμορφες στιγμές και όχι… ταλαιπωρία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FREZYDERM

Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το ΤμήμαΈρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας! Με αποτελεσματικές συνθέσεις από δραστικά συστατικά, μοναδικές υφές και διακριτικά αρώματα η καθημερινή περιποίηση με τη FREZYDERM γίνεται μια πραγματική απόλαυση! Η FREZYDERM διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, καθώς και για τις ανάγκες της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας. Επίσης, διαθέτει συμπληρώματα διατροφής, ρινικά εκνεφώματα και προϊόντα βρεφικής διατροφής Επιπλέον, στον κατάλογο των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνεται η σειρά ειδών βρεφικής διατροφής FREZYLAC με γάλατα και κρέμες καθώς και τα συμπληρώματα διατροφής για παιδιά και ενήλικες. w