IL GIARDINO DEI PICCOLI Η σειρά της L’Erbolario για τη φροντίδα της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας. Αγνή περιποίηση σαν το βελούδινο χάδι της φύσης!

Η επιδερμίδα των βρεφών και των παιδιών είναι τόσο απαλή, ντελικάτη και ευαίσθητη που χρειάζεται αγνή περιποίηση και απαλή φροντίδα. Η L’Erbolario, έπειτα από επιστημονική έρευνα στα εργαστήριά της και κλινικές μελέτες, δημιούργησε τη σειρά Il Giardino dei Piccoli με εξαιρετικά υψηλά standards αποτελεσματικότητας, ποιότητας, ασφάλειας, αλλά και ευχάριστης χρήσης για τη βρεφική και παιδική επιδερμίδα.

Κάθε προϊόν της σειράς περιέχει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά και εκχυλίσματα από φυτά βιολογικής καλλιέργειας, για να προσφέρει τη μέγιστη φροντίδα, προστασία και ασφάλεια στην πολύτιμη επιδερμίδα των μικρών και δεν περιέχει τις συνθέσεις 7 μετάλλων (Νικέλιο, Μόλυβδος, Αρσενικό, Κάδμιο, Υδράργυρος, Αντιμόνιο και Χρώμιο) για την αποφυγή πρόκλησης αλλεργιών.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα Il Giardino dei Piccoli: Το γαλάκτωμα καθαρισμού, το αφρόλουτρο, το σαμπουάν, το άρωμα, τον αφρό καθαρισμού, την προστατευτική κρέμα, το λαδάκι, την προστατευτική πομάδα και τα αρωματικά σακουλάκια και χαρίστε στην ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα την ολοκληρωμένη καθημερινή περιποίηση που χρειάζεται.

Il Giardino dei Piccoli Γαλάκτωμα Καθαρισμού

Με Καλέντουλα, Χαμομήλι και Μολόχα

Γαλάκτωμα καθαρισμού κρεμώδες, απαλό και φίνο, εμπλουτισμένο με μαλακτικά και καταπραϋντικά στοιχεία, ιδανικό για καθαρισμό κάθε φορά που αλλάζουμε την πάνα του μωρού. Συμβάλλει στο να διατηρηθεί ανέπαφο το υδρολιπιδικό φιλμ της τρυφερής βρεφικής επιδερμίδας και αποτρέπει τη συνεχή υγρασία, τους ερεθισμούς και την αίσθηση δυσφορίας. Χρήση: εφαρμόστε μικρή ποσότητα από το γαλάκτωμα σε βαμβάκι και καθαρίστε με απαλές κινήσεις. Δεν είναι απαραίτητο να ξεβγάλετε με νερό, αφού το συχνό πλύσιμο μπορεί να αφυδατώσει την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού.

Il Giardino dei Piccoli
Αφρόλουτρο
Με Καλέντουλα, Ρύζι και Μολόχα
Αφρόλουτρο για παιδιά, με εξαιρετικά ήπια καθαριστική βάση. Η σύνθεσή του αποτελείται από φυτικά συστατικά σακχαρώδους προέλευσης, εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες ρυζιού, οι οποίες δημιουργούν μια προστατευτική μεμβράνη και με εκχυλίσματα μολόχας και καλέντουλας με καταπραϋντικές ιδιότητες.
Χρήση: Μία μικρή ποσότητα προϊόντος μέσα στο νερό του μπάνιου, δημιουργεί ένα μαλακό αφρό ελάχιστα αρωματισμένο, που καθαρίζει με απόλυτη απαλότητα και αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας.

200 ml, Π.Λ.Τ: 13.00 €

200 ml, Π.Λ.Τ: 12.00 €

Il Giardino dei Piccoli Σαμπουάν

Με Καλέντουλα, Ρύζι και Μολόχα

Ένα απαλό και αγνό σαμπουάν που σέβεται τα μεταξένια μαλλάκια του παιδιού και τα αφήνει καθαρά και λαμπερά. Βασισμένο στα βιολογικά εκχυλίσματα Μολόχας, Καλέντουλας και στις Πρωτεΐνες Ρυζιού, καθαρίζει απαλά χωρίς να αφαιρεί το σμήγμα του τριχωτού της κεφαλής που σ ́ αυτή την ηλικία είναι ακόμα ελλιπές.

Χρήση: Βρέξτε τα μαλλάκια του παιδιού και εφαρμόστε μικρή ποσότητα του σαμπουάν που έχετε αραιώσει προηγουμένως σε λίγο νερό. Κάντε ελαφρύ μασάζ και ξεβγάλετε αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια.

Il Giardino dei Piccoli Άρωμα

Άρωμα καθάριο από άνθη πορτοκαλιάς αναμεμειγμένο με χαμομήλι για να φρεσκάρετε την επιδερμίδα των μικρών, να την ανακουφίσετε μετά από έναν περίπατο ή μια ζεστή μέρα στον ήλιο ή απλά να την αρωματίσετε. Τα υπόλοιπα συστατικά όπως πρωτεΐνες ρυζιού και βιολογικά εκχυλίσματα μολόχας, καλέντουλας και χαμομηλιού βοηθούν το δέρμα να διατηρηθεί απαλό, ενώ η πλήρης απουσία αλκοόλ αποκλείει τον κίνδυνος αφυδάτωσης.

50 ml, Π.Λ.Τ: 14.50€

Il Giardino dei Piccoli Λευκός Αφρός

Με Καλέντουλα, Μήλο και Μολόχα

Ανάλαφρος, αέρινος αφρός της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας και των μαλλιών. Η εξαιρετική ικανότητα καθαρισμού εξασφαλίζεται από τα επιφανειοδραστικά αμινοξέα μήλου, που δημιουργούν ένα μαλακό λευκό αφρό. Καθοριστική στη σύνθεσή του είναι, η ενυδατική και μαλακτική δράση των βιολογικών εκχυλισμάτων μολόχας και καλέντουλας. Για να διατηρεί τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, περιέχει πρωτεΐνες ρυζιού που «ντύνουν» το δέρμα και τα μαλλιά με ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ. Ο αφρός καθαρισμού για το σώμα και τα μαλλιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από βρέφη και παιδιά έως την ηλικία των 3 ετών.

Xρήση: Μικρή ποσότητα προϊόντος στο νερό του μπάνιου ή στο σφουγγάρι, είναι αρκετή για να δημιουργήσει πλούσιο και απαλό αφρό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σαν σαμπουάν.

250 ml, Π.Λ.Τ: 14.40

Il Giardino dei Piccoli Προστατευτική Πομάδα

Με οξείδιο Ψευδαργύρου, Καλέντουλα, Χαμομήλι και Βούτυρο Καριτέ

Πλούσια πομάδα για απόλυτη προστασία του δέρματος του μωρού σε κάθε αλλαγή πάνας. Η ισορροπημένη σύνθεσή της περιέχει οξείδιο Ψευδαργύρου που δημιουργεί μία ασπίδα προστασίας ανάμεσα στην επιδερμίδα του και στους διάφορους ερεθιστικούς παράγοντες, σέβεται το ph του δέρματος και αφήνει την επιδερμίδα του να αναπνέει ελεύθερα. Τα βιολογικά εκχυλίσματα καλέντουλας, χαμομηλιού και βούτυρου καριτέ, καλύπτουν όλες τις ανάγκες της βρεφικής επιδερμίδας.

Στη σύνθεση περιλαμβάνονται πολλά ακόμα φυτικά συστατικά, κάνοντας την ιδανική για την πρόληψη ερεθισμών και συγκαμάτων.
Χρήση: Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα της πομάδας με κάθε

αλλαγή της πάνας. Το προϊόν εφαρμόζεται χωρίς μασάζ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα παχύ στρώμα και να απομονώσει την ευαίσθητη επιδερμίδα του από τους εξωτερικούς παράγοντες.

125 ml, Π.Λ.Τ: 16.80

Il Giardino dei Piccoli Προστατευτική Κρέμα

Με Καλέντουλα, Βούτυρο Καριτέ και Μολόχα

Kρέμα πλούσια σε βιταμίνες και μαλακτικά συστατικά που θρέφει, μαλακώνει και διατηρεί ελαστική την επιδερμίδα του παιδιού. Εφαρμόζεται σε λεπτό στρώμα και δημιουργεί μία μεμβράνη που προστατεύει από το κρύο και τον αέρα. Η σύνθεσή του είναι κατάλληλη για την πρόληψη ερεθισμού και «σκασίματος» στο ντελικάτο δέρμα του νεογνού, χάρη σε μία ομάδα αποτελεσματικών συστατικών όπως το προστατευτικό βιολογικό εκχύλισμα καλέντουλας, το καταπραϋντικό βιολογικό εκχύλισμα μολόχας και το θρεπτικό Βούτυρο καριτέ.

Χρήση: Εφαρμόστε πλούσια ποσότητα κρέμας στο πρόσωπο και το σώμα του μωρού σας, επιμένοντας στις περιοχές εκείνες που παρουσιάζουν συχνότερα ερεθισμούς.

150 ml, Π.Λ.Τ: 15.60 €

Il Giardino dei Piccoli
Το Λάδι
Με Έλαια Βαμβακιού, Γλυκού Αμύγδαλου, Φλοιού από Ρύζι και Ηλίανθου Ένα λάδι που θα γίνει ο αληθινός φίλος του μωρού σας! Αυτή η

συνταγή των εργαστηρίων L’Erbolario είναι μία εκπληκτική πηγή τροφής για την τόσο ευαίσθητη επιδερμίδα του. Η εξαιρετικά μαλακτική δράση του ελαιώδους εκχυλίσματος της καλέντουλας ενώνεται με 4 έλαια: έλαιο βιολογικού Ηλίανθου, έλαιο φλοιού Ρυζιού, έλαιο Γλυκού Αμύγδαλου και έλαιο Βαμβακιού. Χαρίζουν απαλότητα στην επιδερμίδα, δημιουργούν ένα φραγμό στους ερεθιστικούς εξωτερικούς παράγοντες, επαναφέρουν το υδρολιπιδικό φιλμ και χαρίζουν ελαστικότητα, εμποδίζοντας την αφυδάτωση. Το Βούτυρο Καριτέ, με πολύ σημαντική περιεκτικότητα σε βιταμίνες, καταπραύνει κοκκινίλες και ερεθισμούς. Είναι κατάλληλο για ενυδατικό και χαλαρωτικό μασάζ μετά το μπανάκι του μωρού.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σ’ ένα βαμβάκι ή στην παλάμη του χεριού και κάντε μασάζ στην επιδερμίδα του σώματος - και αν θέλετε και στο τριχωτό της κεφαλής - μέχρι να απορροφηθεί εντελώς, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια.

200 ml, Π.Λ.Τ: 19.00 €

Π.Λ.Τ: 6.00€

Σχετικά με τη L’ Erbolario

Il Giardino dei Piccoli

Αρωματικά σακουλάκια για τα συρτάρια

Αρωματικά σακουλάκια για να χαρίσουν μια γλυκιά και τρυφερή μυρωδιά στα βρεφικά και παιδικά ρούχα.
Χρήση: Αφαιρέστε το προστατευτικό περιτύλιγμα και τοποθετήστε τα αρωματικά σακουλάκια μέσα στη ντουλάπα ανάμεσα στα ρούχα.

Η L 'Erbolario ιδρύθηκε στο Lodi το 1978, σε ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο στα φυτικά καλλυντικά, όμως στην πραγματικότητα είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ πριν στo όραμα των δύο ιδρυτών της, του βιολόγου Franco Bergamaschi και της συζύγου του κοσμετολόγου Daniela Villa. Πηγές τους, παλιά σημειωματάρια με συνταγές, πρωτόκολλα υγείας και ομορφιάς, εγχειρίδια υγιεινής από παλιά βιβλιοπωλεία και άγραφες διαδικασίες για τη φροντίδα του δέρματος που περνούσαν από γενιά σε γενιά.

Η γνώση που αποκτήθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από σχεδόν 40 χρόνια δουλειάς. Μέσα από διαρκή και πολυσύνθετη επιστημονική έρευνα, η L’ Erbolario συνδύασε και παγίωσε μία συμμαχία ανάμεσα στην εμπειρία του παρελθόντος και τις κατακτήσεις του μέλλοντος. Μία ιστορία επιτυχημένης συνύπαρξης Ανθρώπου-Φύσης, μία ιστορία επιτυχίας που τώρα απλώνεται πολύ έξω από την πόλη που γεννήθηκε. Η L’ Erbolario, από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είναι πια μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στα φυτικά δερμοκαλλυντικά. Σκοπός μας είναι να «μεταφράσουμε» την ανεξάντλητη σοφία της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα.

www.erbolario.gr
Facebook Page: L’ Erbolario Greece Instagram Page: @erbolario_greece

Διανομή

Τα προϊόντα L’Erbolario στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία και στο κατάστημα της L’ Erbolario (Ερμού 55 και Καπνικαρέας 2).

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Τα Cream Boosters της FREZYDERM θα κάνουν το δέρμα μας να δείχνει όχι μόνο τέλειο αλλά… τελειότερο!

Next
Next

Η Νέα αρωματική σειρά χώρου και περιποίησης σώματος “ANTHIE της LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS