Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Η PULL&BEAR λανσάρει τη νέα κολεξιόν πάρτυ, με λεπτομέρειες για χαλαρές & διασκεδαστικές βραδινές εξόδους

Glitter και ντελικάτα υφάσματα για τα κορίτσια. Casual εμφανίσεις και iconic ρούχα για τα αγόρια.

Διασκεδαστική, casual και γεμάτη λεπτομέρειες, η νέα κολεξιόν Πάρτι της Pull&Bear προσφέρει στους νεαρούς πελάτες της μια ποικιλία δυνατοτήτων για να δημιουργήσουν έξυπνες casual εμφανίσεις για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Τα γυναικεία κομμάτια είναι γεμάτα από μεταλλιζέ υλικά και λεπτομέρειες για λαμπερά look. Η χρήση ελαφρών υφασμάτων όπως το τούλι ή το βελούδο προσδίδει κομψότητα και ντελικάτη αίσθηση, ενώ ο όλος σχεδιασμός – κοντές και μακριές πλισέ φούστες, body και ολόσωμες φόρμες – μεταφέρουν μια αυθεντική τάση για διασκέδαση.

Τα ρούχα για πάρτι στην ανδρική κολεξιόν της Pull&Bear αντικατοπτρίζουν το πνεύμα του brandcasual, νεανικό, της πόλης. Στα κομμάτια που ξεχωρίζουν περιλαμβάνονται υφασμάτινα παλτά, blazer με διπλά κουμπιά, perfecto jacket και fleece jacket σε αεροπορικό στυλ. Όλα τα κομμάτια συμπληρώνονται με λεπτομέρειες όπως roll neck φόρμες, πουκάμισα με λαιμό Μάο, στενά jean και μπότες Chelsea.

Η editorial φωτογράφιση που παρουσιάζει τη σειρά Πάρτι έγινε από τον φωτογράφο Quentin de Brey, με τη συμμετοχή των μοντέλων Amelia Rami, Lilly Steward και Filip Hrivnak.