MAX&Co aw17-18 eyewear collection για ξεχωριστές & τις πιο στιλάτες εμφανίσεις

Κομψά Γυαλιά Ηλίου και Οράσεως Για Προχωρημένες αλλά και Ραφινάτες Εμφανίσεις.

Γυαλιά ηλίου MAX&Co. 348/S και γυαλιά οράσεως MAX&Co. 350.

Αυτά τα γυαλιά ηλίου σε φόρμα «μάτι-της-γάτας», που επιλέχθηκαν για τη νέα διαφημιστική καμπάνια της μάρκας, ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους μπροστινό τμήμα από πολλαπλές στρώσεις στραφταλιζέ ασετάτ. Οι βραχίονες διαθέτουν μια κομψή μεταλλική πλακέτα στην άρθρωση, που φέρει τυπωμένο το λογότυπο της MAX&Co. Από την άλλη, ο σκελετός οράσεως από ασετάτ, είναι σε ελαφρώς υπερμεγέθη τετραγωνισμένη φόρμα και διατίθεται σε μινιμαλιστικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Το μοντέλο MAX&Co. 348/S διατίθεται σε μαύρο με γκλίτερ στο εσωτερικό του μπροστινού τμήματος και μπλε φακούς, γκλίτερ μπλε μπροστινό τμήμα με μπλε βραχίονες και γκρι ντεγκραντέ φακούς, γκλίτερ καφέ μπροστινό τμήμα με καφέ βραχίονες και καφέ ντεγκραντέ φακούς, γκλίτερ ασημί μπροστινό τμήμα με μαύρους βραχίονες και καφέ καθρεπτέ ντεγκραντέ φακούς, λευκό μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό του μπροστινού τμήματος και γκρι φακούς.

Το μοντέλο MAX&Co. 350 διατίθεται σε μπλε με γκλίτερ στο εσωτερικό του μπροστινού τμήματος και μπλε βραχίονες, γκλίτερ μαύρο μπροστινό τμήμα και μαύρους βραχίονες, γκλίτερ καφέ μπροστινό τμήμα με καφέ βραχίονες, γκλίτερ ταρταρούγα στο μπροστινό τμήμα με μαύρους βραχίονες, κόκκινο μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό και κόκκινους βραχίονες.

Γυαλιά ηλίου MAX&Co. 349/S και γυαλιά οράσεως MAX&Co. 351.

Αυτά για ελαφρώς στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου και οράσεως ξεχωρίζουν για το στραφταλιζέ ασετάτ με γκλίτερ που κοσμεί το μπροστινό τους τμήμα, εσωτερικά ή εξωτερικά, Οι βραχίονες διαθέτουν μια κομψή μεταλλική πλακέτα στην άρθρωση, που φέρει τυπωμένο το λογότυπο της MAX&Co.

Το μοντέλο MAX&Co. 349/S διατίθεται με μπροστινό τμήμα από μαύρο γκλίτερ/μαύρους βραχίονες/μπλε φακούς, μπροστινό τμήμα από μπλε γκλίτερ/μπλε βραχίονες/γκρι ντεγκραντέ φακούς, κερασί μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό/κόκκινους βραχίονες/καφέ φακούς, μαύρο μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό/μαύρους βραχίονες/γκρι ντεγκραντέ φακούς, λευκό μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό/λευκούς βραχίονες/γκρι φακούς.

Το μοντέλο MAX&Co. 351 διατίθεται σε μπλε με γκλίτερ στο εσωτερικό του μπροστινού τμήματος και μπλε βραχίονες, γκλίτερ μαύρο μπροστινό τμήμα και μαύρους βραχίονες, γκλίτερ καφέ μπροστινό τμήμα με καφέ βραχίονες, γκλίτερ ταρταρούγα στο μπροστινό τμήμα με μαύρους βραχίονες, κόκκινο μπροστινό τμήμα με γκλίτερ στο εσωτερικό και κόκκινους βραχίονες.

Γυαλιά ηλίου MAX&Co. 355/S και γυαλιά οράσεως MAX&Co. 357

Αυτά τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ασετάτ σε φόρμα «μάτι-της-γάτας» αποπνέουν μια ροκ αίσθηση με μια διάταξη από πέρλες και τρουκς που κοσμούν είτε το μπροστινό τους τμήμα ή τους βραχίονες, προσδίδοντας μια ιδανική ισορροπία μεταξύ ροκ-εν-ρολ διάθεσης και κομψότητας.

Το μοντέλο MAX&Co. 355/s διατίθεται σε μαύρο με γκρι φακούς, καφέ ταρταρούγα με μπλε βραχίονες και μπλε φακούς, ροζ ταρταρούγα με μπορντό βραχίονες και μοβ φακούς και μπορντό με καφέ φακούς.

Το μοντέλο MAX&Co. 357 διατίθεται σε μαύρο, μπλε, ταρταρούγα και μπορντό.

Η συλλογή γυαλιών Max&Co παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Max&Co παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό και παγκόσμιο διανομέα γυαλιών, με παράδοση στην δημιουργία και κατασκευή οπτικών από το 1878: μια ιστορία καινοτομίας και δυνατοτήτων τεχνολογίας αιχμής, αποτέλεσμα χρόνου, προσπάθειας, δεξιότητας και αφοσίωσης.

Για να περάσει η πολύτιμη κληρονομιά της εταιρείας στις μελλοντικές γενιές, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του για μελλοντική βιωσιμότητα, το Safilo ίδρυσε τη «Σχολή Οπτικών Προϊόντων», αναλαμβάνοντας την σημαντική της ευθύνη στον κλάδο. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η ανάπτυξη και οι δυνατότητες παραγωγής βρίσκονται στο επίκεντρο της «Σχολής Οπτικών Προϊόντων του Safilo», συνδυασμένα με πάθος, κατασκευαστική αρτιότητα και καινοτομία. Η «Σχολή Οπτικών Προϊόντων του Safilo» είναι τριετούς φοίτησης και συνδυάζει θεωρία και πρακτική, για έως και δέκα σπουδαστές/ μαθητευόμενους κάθε χρόνο. Φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια νέα γενιάς Διευθυντών Οπτικών Προϊόντων, που θα μεταφέρουν το πάθος και την τεχνογνωσία μιας παράδοσης που μετρά πάνω από 100 στη δημιουργία Οπτικών ανώτερης ποιότητας

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Sexier than Ever! Women’ Secret’s Limited Edition

Next
Next

LIFE IS A PARTY! Οι γιορτινές προτάσεις της #Bershka για την ανδρική κολεξιόν κινούνται ανάμεσα στο επίσημο και το #urban