Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Η Νέα Ανδρική & Γυναικεία Συλλογή γυαλιών Pierre Cardin για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 με άρωμα Όπερας

Αντλώντας έμπνευση από το μοναδικά κομψό ύφος του Οίκου, η συλλογή γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017/2018 του Pierre Cardin διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό στα ανδρικά γυαλιά και εκλεπτυσμένες φόρμες στα γυναικεία μοντέλα.

Τα νέα γυαλιά είναι και οι «πρωταγωνιστές» της πρόσφατης διαφημιστικής καμπάνιας, η οποία γυρίστηκε με φόντο το συγκλονιστικό Θέατρο της Λυρικής Σκηνής της Βενετίας «Λα Φενίτσε», μια εμβληματική τοποθεσία που επελέγη για να υπογραμμίσει την αφοσίωση του Monsieur Cardin στο θέατρο. Φέτος το Φθινόπωρο, η παραγωγή του φημισμένου σχεδιαστή με τίτλο «Ντόριαν Γκρέι: ομορφιά δίχως έλεος» θα περιοδεύσει την Ιταλία, κάνοντας στάσεις στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της χώρας. Το μιούζικαλ, με πρωταγωνιστή τον νεαρό Ιταλό ηθοποιό Federico Marignetti έχει βασιστεί στο έργο του Όσκαρ Ουάιλντ.

Με αριστοκρατικό και εκλεπτυσμένο αέρα, οι νέες λήψεις αποθεώνουν την κομψότητα του Οίκου και υπογραμμίζουν τις φίνες λεπτομέρειες που κοσμούν τις νέες δημιουργίες, αποτυπώνοντας ιδανικά το πνεύμα που διέπει τη νέα συλλογή γυαλιών. Τα νέα γυαλιά ηλίου και οράσεως αναδεικνύουν τους στιλιστικούς κώδικες του Οίκου, με τα γυναικεία μοντέλα να διακρίνονται από λεπτομέρειες σαν κοσμήματα, εμπνευσμένες από τις θρυλικές δημιουργίες του κ. Cardin και τα ανδρικά γυαλιά να επανερμηνεύουν με πρωτοποριακό τρόπο χαρακτηριστικά στοιχεία του σχεδιαστή, ισορροπώντας τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ «THEATER EDITION»

Διαχρονικό στιλ

Αυτή η ειδική έκδοση γυαλιών οράσεως αποτίνει φόρο τιμής στο πάθος του Monsieur Cardin για το θέατρο. Κλασικά αλλά και σύγχρονα, αυτό το αποκλειστικό μοντέλο γυαλιών από ασετάτ καθηλώνει με τις καθαρές γραμμές του επίπεδου μπροστινού του τμήματος: είναι το αξεσουάρ που θα συμπληρώσει ιδανικά κάθε διαχρονική, εκλεπτυσμένη εμφάνιση σας.

Το μοντέλο αυτό διακρίνεται για τις φίνες στιλιστικές του λεπτομέρειες, όπως η μεταλλική πλακέτα του λογότυπου στην αρχή των βραχιόνων, ενώ διαθέτει εύκαμπτη άρθρωση για απόλυτη άνεση. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει κομψούς τόνους του μαύρου ματ, καφέ και μπλε γκρι.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΥΑΛΙΑ

Γυαλιά ηλίου P.C. 8456/S και γυαλιά οράσεως P.C. 8837

Τα νέα γυαλιά ηλίου από ασετάτ σε φόρμα «μάτι-της-γάτας» όπως και τα γυαλιά οράσεως από ασετάτ σε πεταλουδέ φόρμα αποπνέουν ένα κλασσικό, διαχρονικό στιλ, διατηρώντας τις ρετρό τους βάσεις ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ματιά. Και τα δυο μοντέλα φέρουν, στην αρχή των βραχιόνων, ένα στρογγυλό επισμαλτωμένο μεταλλικό λογότυπο που θυμίζει την αγάπη του Monsieur Cardin για τα γεωμετρικά σχήματα και αποτελεί το κεντρικό μοτίβο της νέας γυναικείας συλλογής γυαλιών.

Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε καφέ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, κόκκινο ριγέ με σκούρους γκρι φακούς και μαύρο με σκούρους γκρι φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε χάλκινο χρυσό, ροζ και μαυρισμένο ασημί.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Pierre Cardin παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.