Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

MASSIMO DUTTI Limited Edition Collection for Women & Shoes Limited Edition “Made in Italy”

Αυτή τη σεζόν ένας γιαπωνέζικός κήπος, ένα άνθος λωτού ή ένα μπουκέτο από αδάμαστα κλαδιά γίνονται η έμπνευση στη  δημιουργία της Limited Edition Made in Italy. Ο εκλεπτυσμός του ανατολικού κόσμου απεικονίζεται  με κύριο στοιχείο το floral  το οποίο αγκαλιάζει την γυναίκα της Massimo Dutti ως ένα φωτοστέφανο κομψότητας. Μία ανάταση της άνοιξης με κάθε τρόπο.


Η ΣΥΛΛΟΓΗ

Σε αυτή την κολεξιόν κάθε λεπτομέρεια των προϊόντων έχει αναδειχθεί από την αρχιτεκτονική της βόρειας Ιταλίας, εξ’ ου και το όνομά του Made in Italy. Τη συλλογή υποδημάτων εκπροσωπούν δύο ψηλά πέδιλα και μία νέα πρόταση μπαλαρίνας.

Η καθαρότητα του μαύρου τονίζεται από το εκλεπτυσμένο ανάγλυφο coco με χιαστί λουριά και δέσιμο στον αστράγαλο. Η ανάμιξη του δέρματος και του χειροποίητου σχεδιασμένου  floral το κάνει επίκεντρο αυτής της κολεξιόν.

Η νέα πρόταση μπαλαρίνας. Τα λεπτεπίλεπτα δεσίματα που συνδυάζονται με το τακούνι, προσδίδουν θηλυκότητα και στυλ. Ένα μοναδικό κομμάτι το οποίο ταιριάζει τέλεια στη γυναίκα της Massimo Dutti. Μια μπαλαρίνα φτιαγμένη από δέρμα με coco ανάγλυφο και χειροποίητα print  floral πάνω στο μαύρο την κάνουν ιδιαίτερη.

Η κολεξιόν κλείνει με ένα πέδιλο φτιαγμένο από δέρμα,  με ένα ιδιαίτερο φινίρισμα σε έντονο χρώμα. Κίτρινο και τιρκουάζ συνυπάρχουν τέλεια , σε αντίθεση με το μαύρο τακούνι. Μία μίξη χρωμάτων που δεν περνάει απαρατήρητη αποτελεί την Limited Edition collection.

ΥΛΙΚΑ

Υψηλής ποιότητας δέρμα από την Ιταλία επεξεργασμένο από ειδικούς σχεδιαστές  για να προσφέρει καλύτερη άνεση. Το ανάγλυφο coco και το γυαλιστερό φινίρισμα κάνει το κάθε κομμάτι της Limited Edition μοναδικό.  Όλα αυτά δημιουργούν ένα ιδιαίτερο πακέτο που ακολουθεί  τις γραμμές της κολεξιόν με σκοπό να γίνει το επίκεντρο της σεζόν.