Διαχρονική, chic & stylish η ανδρική και γυναικεία Massimo Dutti συλλογή για την νέα σεζόν

Απελευθέρωση της έμπνευσης, νέες κολεξιόν με σχέδια που ενσαρκώνουν την ουσία της Massimo Dutti και το πανοραμικό της όραμα για την ερχόμενη σεζόν

Αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές διαμορφώνουν τις ιδέες τους και δίνουν ζωή στα σκίτσα τους στην πασαρέλα που θα γίνει  βιτρίνα για τις δημιουργίες των μελλοντικών διαμορφωτών της μόδας. Η κληρονομιά τους για τη νέα σεζόν: μια σειρά από ολοκαίνουργια διαχρονικά κομμάτια που θα ενισχύσουν τη θέση τους στην κορυφή του κλάδου.

Με αυτή την ευκαιρία, ο γνωστός φωτογράφος Lachlan Bailey είναι πίσω από την κάμερα, χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό του ταλέντο για να δώσει μια νέα αίσθηση στην αλυσίδα και στις προτάσεις της. Η  Edita Vilkeviciute, η Fei Fei Sun και ο  Benjamin Eidem είναι τα πρόσωπα της νέας, ανανεωμένης και εμπνευσμένης κολεξιόν.

 

ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αυτή η εποχή απαιτεί φως και αέρινα υφάσματα που έρχονται σε αντιπαράθεση με πιο σκληρά υλικά όπως το δέρμα. Δύο νέες τάσεις που ισορροπούν σε απόλυτη αρμονία. Ουδέτεροι τόνοι ησυχάζουν τα έντονα χρώματα που βγαίνουν στο φως με κολακευτικά κοψίματα χάρη στα εκλεπτυσμένα υλικά.

Η Massimo Dutti προτείνει προχωρημένα look, ριχτά παντελόνια συνδυασμένα με δερμάτινα top και αξεσουάρ. Τα prints είναι η αποκάλυψη, εμπνευσμένα από το πιο μοντέρνο ανατολίτικο πνεύμα, συνοδεύοντας με μικρά μοτίβα στις μπλούζες και στις βερμούδες  και με μεγαλύτερες εκδοχές αυτών στις καπαρντίνες. Μια δυνατή σειρά από midi φούστες με κοψίματα που αγκαλιάζουν το σώμα καθώς περπατάς, συνδυάζοντας τα με καλοκαιρινά jacket που προσθέτουν ένταση και διάρκεια για ένα ολοκληρωμένο look.

Την ερχόμενη σεζόν θα δείτε την πιο θηλυκή πλευρά, σε ένα κοκτέιλ από σύγχρονα κομμάτια, στυλ και κοψίματα ακολουθώντας μία νέα αντίληψη της εταιρείας.

Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ  

Η νέα σεζόν μας φέρνει νέες εκδοχές από κοστούμια, σακάκια, jacket, πουκάμισα και μια ατελείωτη σειρά από must-have αντικείμενα που μπορούν να συνδυαστούν σε αντιφατικά στυλ. Λειτουργικά, μοντέρνα look που συνδυάζουν  την καινοτομία και την διαχρονικότητα. Τα αξεσουάρ είναι must και την άνοιξη, μεταμορφώνουν το αντρικό look και το μετατρέπουν σε εξαιρετικά άνετο και καθημερινό.

Μινιμαλιστική λιτότητα, σιλουέτες εξ ολοκλήρου από δέρμα, λευκά φυσικά υφάσματα είναι τα μοτίβα που κάνουν  πιο τολμηρές τις εμφανίσεις. Εκλεπτυσμένα μονόχρωμα σε navy στυλ που επανέρχονται συνδυάζοντας   ιδιαίτερα jackets και δερμάτινα biker.

Εξαίσια ποιότητα και avant-garde κοψίματα. Αυτές είναι οι νέες καλοκαιρινές τάσεις. Μία ωδή στην άνεση, χαλαρό στυλ και ευελιξία που το καθιστά ιδανικό για κάθε περίσταση. Φυσικά υφάσματα με διαφάνειες όπως λινό και βαμβάκι και πιο χαλαρά κοψίματα  σε ήπια χρώματα είναι μερικά από  τα must-have κομμάτια αυτής τη σεζόν.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Τα Ultra-Light Parkas είναι must-have αυτή τη σεζόν! #bershkatrend

Next
Next

Ανακυκλωμένα απόβλητα από ακτές στη νέα συλλογή Conscious Exclusive της H&M - αέρινα και όμορφα κομμάτια από πιο αειφόρα υλικά.