Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Τα ανοιξιάτικα looks για τους εφήβους από την Pull&Bear

Ρομαντική έμπνευση και παλ τόνοι για τα κορίτσια και κολεγιακή εμφάνιση και ζωηρά χρώματα για τα αγόρια της Pull&Bear.

Η Pull&Bear, νεανική αλυσίδα του ομίλου Inditex, λανσάρει τα ανοιξιάτικα looks για τους εφήβους. Σχέδια για τα κορίτσια με ρομαντικά θέματα που αντανακλούν σε παστέλ τόνους και φινετσάτα υφάσματα, ενώ τα outfit για τα αγόρια εμπνέονται από την κολεγιακή τάση και τα έντονα χρώματα.

Νέα σχέδια για τα νεαρά κορίτσια έρχονται με πολλά λουλουδάτα prints, ξεβαμμένα τζιν και μπλούζες με το εμπορικό μήνυμα της Pull&Bear. Σορτς, cropped top και μίνι φούστες για τις ζεστές μέρες που έρχονται. Ίδια σετ με ταιριαστά prints, top με βολάν και σορτς, τούλια και lingerie λεπτομέρειες όλα συνθέτουν μία μοδάτη και άνετη τάση γι’ αυτήν την outdoor-friendly κολεξιόν.

Ανανεωμένα σχέδια για τα αγόρια, το concept του streetwear μέσα από τροπικά print στα πουκάμισα, χρωματιστά φούτερ και πλεκτά με διάφορα μηνύματα. Τα σχέδια στην πλάτη είναι τάση σε πουκάμισα και κεντημένα τζιν και ξεχωρίζουν ανάμεσα στα τοπ ενδύματα οι βερμούδες και τα safari jacket.

To editorial για το κορίτσι, με τίτλοPLAY, φωτογραφήθηκε από την Ιρλανδή φωτογράφο Clara Balzary και μοντέλα τη Sophie Jones και την Kornelija Tocionyte. Ενώ το editorial για το αγόρι, με τίτλο EASY δημιουργήθηκε από την Daria Kobayashi Ritch, η οποία φωτογράφισε τον Robert Spencer και τον Hugo Vilanova στο Los Angeles στην California.