Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

HELLO SUMMER! H νέα γυναικεία & ανδρική swimwear collection της Bershka!

Το καλοκαίρι όλο και πλησιάζει και η Bershka μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή swimwear για τη γυναίκα και τον άνδρα, όπου μόδα και σύγχρονες τάσεις εκφράζονται μέσα από τα πιο cool outfit της σεζόν για την παραλία.

Για εκείνη:

Ξεχωρίζουν τα χρώματα bright και νέον, καθώς και τα τολμηρά ντεκολτέ που παραπέμπουν στη δεκαετία του '90. Δε λείπουν τα tropical καλοκαιρινά μοτίβα, τα μεταλλικά στοιχεία αλλά και η lace-up τάση που κάνει έντονη την εμφάνισή της και στα μαγιό.

Ακολουθώντας την τάση σε bodies και bralettes, must have της συλλογής, τα μαγιό της Bershka συνδυάζονται εύκολα με καθημερινά ρούχα δημιουργώντας εμφανίσεις για πρωινές δραστηριότητες ή βραδινές βόλτες. Σε επίπεδο λεπτομέρειας, τα μεταλλικά rings και το σχέδιο μανίκι δεν περνάει απαρατήρητο από τη συλλογή.

Όλη η κολεξιόν δημιουργήθηκε με γνώμονα το mix & match, ώστε τα κομμάτια να συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους χωρίς να αποτελούν το ίδιο μοντέλο. Μια φρέσκια πρόταση περιλαμβάνει τη χρήση του velvet στοιχείου σε ρούχα για τη θάλασσα, μια τάση που παρέμεινε σταθερή στις τελευταίες σεζόν και έφτασε στη συλλογή swimwear για να μείνει.

Η πόλη του Λος Άντζελες επιλέχθηκε ως σκηνικό για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν swimwear, όπου τα μαγιό δεν χρησιμεύουν μόνο για ατελείωτες ώρες δίπλα στη θάλασσα ή την πισίνα, αλλά επανερμηνεύονται, συνθέτοντας καλοκαιρινά look ιδανικά για κάθε περίσταση, πρωί και... βράδυ.

Για εκείνον:

Η παραλλαγή πρωταγωνιστεί στην κολεξιόν swimwear για τον άνδρα, αφού είναι το must της σεζόν, ενώ δε λείπουν τα tropical μοτίβα, τα φλοράλ σχέδια και οι ρίγες, που δίνουν στα κομμάτια της κολεξιόν μια ρετρό πινελιά.

Το πιο σημαντικό για τη νέα συλλογή μαγιό της αλυσίδας είναι η άνεση, ενώ τα κομμάτια παραλίας μετατρέπονται σε ευκολοφόρετα ρούχα κατάλληλα και για τη βόλτα, σε συνδυασμό με μπλούζες και πουκάμισα με allover σχέδια.

Τα βασικά κομμάτια της κολεξιόν γίνονται τάση χάρις σε φρέσκα, ζωντανά χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί και το μπλε ελεκτρίκ.