Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

MASSIMO DUTTI presents The Chapter II TRAVELLERS Campaign A Visual Journey!

H Massimo Dutti παρουσιάζει το δεύτερο κεφάλαιο της καμπάνιας A visual journey: μια σειρά από ιστορίες με συνδετικό κρίκο την εμπειρία ενός ταξιδιού, η οποία θα ξετυλίγεται καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2017.

Με νέο σκηνικό το Μεξικό, το Travellers αποτελεί μια ιστορία ιδιαίτερης εικαστικής ομορφιάς, στην οποία φύση και μόδα συγκλίνουν σε μία άψογη συμβίωση.

Ο φακός της Claudia Knoepfel, πιστής συνεργάτιδας της Massimo Dutti και μίας από τις πιο σημαντικές καλλιτέχνιδες του σήμερα, αιχμαλωτίζει τις πρωταγωνίστριες της καμπάνιας Vanessa Axente, Heather Kemesky, Mathias Lauridsen και Alex Cunha. Κάθε ακολουθία λειτουργεί ως αφιέρωμα στο σύγχρονο πνεύμα του άνδρα και της γυναίκας με ψυχή globetrotter.

Οι νέες προτάσεις παρουσιάζονται σε άγριες γωνιές όπου νερό και βλάστηση γίνονται ένα, συνθέτοντας σκηνικά σχεδόν ονειρικής ομορφιάς. Κομμάτια που καλωσορίζουν την άνοιξη. Ωραία υφάσματα, γήινα χρώματα και προσεκτικά ατημέλητες γραμμές σε αναζήτηση της πολυπόθητης απόδρασης και χαλάρωσης.

Η νέα κολεξιόν της Massimo Dutti φέρει χαραγμένο το προσωπικό της DNA που αποδεικνύει, για ακόμα μία φορά, την απουσία ορίων στην εφαρμογή του γενετικού κώδικα μιας μάρκας με αδιαμφισβήτητα σύμβολα ταυτότητας.