Τα πιο hot trends του Φθινοπώρου στην νέα συλλογή της MIGATO!

Οι πρώτες αφίξεις της συλλογής MIGATO Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18 είναι ήδη εδώ και μας προτείνουν τα πιο hot trends του φθινοπώρου σε γυναικεία παπούτσια και τσάντες:

  • Θηλυκές γόβες από βελούδο και σουέντ, σε κομψές φόρμες με τακούνι stiletto, αλλά και σε μοντέρνο συνδυασμό block heel με μυτερή φόρμα.
  • Μοκασίνια και γοβάκια με μεσαίο τακούνι, για super-chic εμφανίσεις στο γραφείο.
  • Oxfords για chic ανδρόγυνο look, με λεπτομέρειες από βελούδο και κρύσταλλα.
  • Ανανεωμένα μποτάκια, flatform sneakers και slip-ons που θα χαρίσουν ιδιαίτερο στυλ στα casual looks σας.
  • Κομψές τσάντες με εντυπωσιακά λουριά και κεντήματα, που θα συμπληρώσουν ιδανικά τις εμφανίσεις σας.

Δείτε πρώτοι τα νέα σχέδια MIGATO στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.migato.com ή σε ένα από τα 90 καταστήματα MIGATO σε όλη την Ελλάδα.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Η Oysho παρουσιάζει την Etna, τη νέα κολεξιόν Gymwear για το φθινόπωρο/χειμώνα 2017

Next
Next

“OUT OF THE OFFICE” η νέα UTERQÜE collection για την πιο στιλάτη εργαζόμενη γυναίκα!