Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Το νέο καλοκαιρινό editorial της Pull&Bear έχει ζωντανά χρώματα και τροπική διάθεση

Συναρπαστικά χρώματα, τροπική έμπνευση και άνετα σχέδια για μια ανάλαφρη, καλοκαιρινή εμφάνιση. Το πιο πρόσφατο άρθρο της Pull&Bear, με τίτλο Seaside Glimpse, προτείνει τέλεια outfit για τα κορίτσια και τα αγόρια για να φορούν τις πιο ζεστές μέρες που έρχονται.
Τα γυναικεία σχέδια επικεντρώνονται στο κοραλλί κόκκινο ως κύριο χρώμα μαζί με πινελιές. Τροπικά εμπνευσμένα ρούχα με print, και παράλληλα κάθετες ρίγες και σπορ μπάντες παρέχουν μια σύγχρονη συστροφή. Τα σχέδια περιλαμβάνουν twin-sets, μίνι και μεσαία μήκη και ποικίλες λεπτομέρειες όπως κόμποι και κοψίματα.
Τα ανδρικά αντικείμενα ξετυλίγονται από μια παλέτα χρωμάτων με μπλε, κόκκινο, κίτρινο και γαλάζιο. Οι κεντημένες λεπτομέρειες που προβάλλουν τα καλοκαιρινά θέματα προσδίδουν στα μπλουζάκια και στα υποδήματα μια διασκεδαστική αίσθηση. Οι οριζόντιες ρίγες και τα τροπικά print ανανεώνουν μια σειρά αντικειμένων που ταιριάζουν όμορφα τα τζιν και τις βερμούδες για να δημιουργήσουν χαλαρή ιδέα στον ελεύθερο χρόνο.


Το νέο καλοκαιρινό editorial της Pull&Bear με τα μοντέλα Rose Valentine και Ernest Klimko σε μια σειρά εικόνων που ελήφθησαν στη Νίκαια (Γαλλία) από τον φωτογράφο James Gilles.