Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ SWAROVSKI POWER ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΛΑΜΠΟΥΝ!

Η Swarovski αποκαλύπτει την καινούργια τολμηρή, δυναμική συλλογή και εκστρατεία της

Τα εκθαμβωτικά ευέλικτα βραχιόλια από κορδόνι αναδεικνύουν την εξαιρετική δεξιοτεχνία και την τεχνογνωσία της εταιρείας όσον αφορά τα χρώματα

Η τηλεοπτική εκστρατεία υπογραμμίζει ότι με τα βραχιόλια της Swarovski Power Collection, οι γυναίκες αποπνέουν τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να «κατακτήσουν» τον κόσμο

Ενισχύοντας τη δέσμευση της Swarovski να υποστηρίξει τη χειραφέτηση των γυναικών ανά τον κόσμο, η Swarovski παρουσιάζει με περηφάνια την τολμηρή νέα συλλογή Swarovski Power Collection και την εκστρατεία της. Η Swarovski Power Collection με τα εντυπωσιακά βραχιόλια απογειώνει την τάση για πολλά βραχιόλια φορεμένα μαζί, καθώς καθιερώνεται ως η συλλογή με τα «must» αξεσουάρ που προσδίδουν μια πινελιά δυναμισμού στην γκαρνταρόμπα της σύγχρονης γυναίκας. Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, η Nathalie Colin, μιλά για την πηγή έμπνευσής της για αυτή τη συναρπαστική σειρά: «Σήμερα, ένα κόσμημα δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ μόδας. Σημαίνει πολύ περισσότερα για τις γυναίκες. Είναι ένα στοιχείο έκφρασης της ταυτότητας, ένα “τονωτικό” αυτοπεποίθησης, η οποία, κατά την άποψή μου, ενισχύει οτιδήποτε φοράμε. Οι γυναίκες είναι πράγματι μια υπολογίσιμη δύναμη και η Swarovski Power Collection συμβολίζει ακριβώς αυτό. Αυτή η νέα συλλογή έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται και αυτό είναι υπέροχα απελευθερωτικό». 

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ 

Τα λαμπερά βραχιόλια, που διατίθενται σε τρία σχέδια και πολλούς μοντέρνους τόνους, στέλνουν ένα σαφές μήνυμα αυτοπεποίθησης – μια λαμπερή έκφραση power dressing. Οι γυναίκες μπορούν να επιλέγουν πολλά βραχιόλια μαζί συνδυάζοντάς τα με τρόπους που αντιπροσωπεύουν το στυλ τους, επιτρέποντάς τους να εκφράζουν τον δυναμισμό τους από το πρωί έως το βράδυ και ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται ή ποιον έχουν απέναντί τους. 

SWAROVSKI POWER COLLECTION ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ SLAKE 

Το εμβληματικό και ιδιαίτερα δημοφιλές βραχιόλι Slake της Swarovski εξελίσσεται για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, για να εκπροσωπήσει τη συλλογή Swarovski Power Collection. Το διαφανές κρύσταλλο και οι αποχρώσεις Crystal Golden Shadow και Jet Hematite προσδίδουν εκλεπτυσμένο, λαμπερό δυναμισμό σε κάθε περίσταση, από το πρωί έως το βράδυ. Τα διπλά βραχιόλια σε κρυστάλλινους τόνους Crystal Silver Night, Scarlet και Montana προσθέτουν την απαραίτητη πινελιά χρώματος στις καθημερινές εμφανίσεις. Τα λαμπερά σχέδια σε έντονες αποχρώσεις Amethyst και Emerald προσδίδουν νότες χαράς και δυναμισμού ακόμα και στα πιο απλά σύνολα.. 

SWAROVSKI POWER COLLECTION ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΔΟΝΙ – ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ 

Η Swarovski δίνει νέα διάσταση στο σύμβολο του ματιού με πολλούς αστραφτερούς τρόπους. Τα κρύσταλλα Swarovski χαρίζουν λάμψη και παιχνιδιάρικη διάθεση, ενώ το βραχιόλι από κορδόνι διασφαλίζει ότι αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις. 

SWAROVSKI POWER COLLECTION ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΔΟΝΙ – ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΥΚΝΟΥ 

Οι λεπτομέρειες από κρύσταλλα pavé της Swarovski δίνουν πνοή σε ένα σχέδιο που φέρνει στο νου το σύμβολο του κύκνου της Swarovski, ενώ το κομψό βραχιόλι από κορδόνι που αγκαλιάζει το χέρι προσθέτει μια εκλεπτυσμένη και λαμπερή τελική πινελιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 

Με αφορμή την παρουσίαση της συλλογής, η επωνυμία ξεκίνησε μια τηλεοπτική εκστρατεία με έντονη γυναικεία παρουσία. Τα βραχιόλια της Swarovski Power Collection είναι η λαμπερή υπερδύναμη της γυναίκας και όταν τα φορά δεν αμφισβητεί κανείς την εξουσία της – κάθε στιγμή, από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ. Με αυτή την εκστρατεία, η Swarovski φέρνει για άλλη μια φορά στο προσκήνιο τις ηγέτιδες της επόμενης γενιάς, εμπνέοντας τις γυναίκες να εκφραστούν και να επιτύχουν σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Από το 1895, η Swarovski δημιουργεί συλλογές που συναρπάζουν και παρέχουν δυνατότητες, και η συλλογή Swarovski Power Collection δεν αποτελεί εξαίρεση. Τα κρύσταλλα κοπής ακριβείας Swarovski που κοσμούν τα πολλαπλά βραχιόλια αιχμαλωτίζουν το φως και εξάπτουν τη φαντασία των γυναικών που τα φορούν. 

Η εκστρατεία Swarovski Power Collection στην τηλεόραση και στα ψηφιακά μέσα θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του2019 και οι γυναίκες θα μπορούν να βρουν τη δύναμη που τους ταιριάζει στις μπουτίκ Swarovski και στην τοποθεσία swarovski.com.

#StackUpYourPower



Swarovski 

Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. 

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Η επιχείρηση Swarovski Crystal Business διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 27.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2017. 

Η Swarovski Crystal Business μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά) συνθέτουν τον Όμιλο Swarovski. Το 2017, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 32.000 εργαζομένους. 

Αναπόσπαστο μέρος της κληρονομιάς της Swarovski αποτελούσε ανέκαθεν η υπευθυνότητα που διέπει τις σχέσεις της με τους ανθρώπους και τον πλανήτη, η οποία έχει πλέον ενσωματωθεί στην ισχυρή παγκόσμια φιλοσοφία βιωσιμότητας της εταιρείας. Επιπρόσθετα, το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σχολείο του Νερού της Swarovski το έχουν παρακολουθήσει 500.000 παιδιά στους μεγαλύτερους ποταμούς του κόσμου, και το Ίδρυμα Swarovski, το οποίο συστάθηκε το 2013, με το έργο του υποστηρίζει τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα, προάγει τα δικαιώματα και την ευημερία των γυναικών και των παιδιών και διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους, επιτυγχάνοντας θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

“Magical Realism”: Η νέα συλλογή της H&M STUDIO A/W 19,

Next
Next

Τα YEEZY BOOST 700 και YEEZY 500 από την adidas + KANYE WEST ανεβάζουν το θερμόμετρο στο κόκκινο στις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού