Sarah Jessica Parker: Best & Worst 4 Outfits over the last 7 yrs

Η ίδια σε δηλώσεις της έχει αναφέρει πως δεν είχε και κάποια ιδιαίτερη σχέση με την μόδα. Ωσπου το 1998 συμμετείχε στο Sex and the City, κρατώντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο παρουσιάζοντας στο κοινό ανά τον κόσμο το αμερικάνικο στυλ, κάνοντας την ίδια το απόλυτο Fashion Icon όλων των εποχών. Ο λόγος για την Sarah Jessica Parker. Το ίνδαλμα μου χρόνια τώρα, παρά το γεγονός πως όταν ξεκίνησε να προβάλλεται η σειρά στην Ελλάδα την σνόμπαρα, ώσπου σε μια κρίση εγκλεισμού στο σπίτι έκαψα ένα dvd player βλέποντας ακατάπαυστα και για 3 μέρες την σειρά και μελετώντας το κάθε τι που φόρεσε. Η ίδια, ή καλύτερα η Patricia Field (η ενδυματολόγος της σειράς) και το στυλ που πρόβαλε με έκαναν να αγαπήσω και να ασχοληθώ με την μόδα.

Δεν ήταν όμως όλες οι στυλιστικές της στιγμές άψογες. Είχε και τα up  της και τα down της.  Παρακάτω παρουσιάζονται οι 4 καλύτερες και οι 4 χειρότερες κατ’ εμέ εμφανίσεις της την τελευταία  7-ετία

Οι 4 καλύτερες εμφανίσεις: 

​Best 1 Outfit

2013  και η SJP εμφανίζεται στο γεύμα που παραχώρησε η Tate Americans Foundation Artists απαστράπτουσα σε ένα Vintage φόρεμα, άψογα συνδιασμένο με Vivien Rendez –vouz  παπούτσια, σκουλαρίκια από την εταιρεία Fred Leighton και turquoise δαχτυλίδι από την σειρά Repossi. Η καλύτερα κατ’ εμέ μακράν εμφάνιση της.

​Best 2 Outfit

To 2010 Κάνει την εμφάνιση της στην τελετή βραβείων ShoWest στο Las Vegas, σε ένα υπέροχο Marchesa  μίνι φόρεμα. Αν και σε πολλούς φάνηκε υπερβολή το γαλλικό τούλι και η λεπτομέρεια με το αστέρι στο μπούστο, εγώ απλά λέω υπέροχη.

​Best 3 Outfit

2012 και NYC Ballet Gala. Λαμπερή με μια δημιουργία Valentino Couture. Οι λεπτομέρειες των μπλε-μωβ λουλουδιών στο φόρεμα έδενε άψογα με την χρυσή ζώνη και το Natural look μακιγιάζ της.

​Best 4 Outfit

Στα τέλη του 2005 δεν μας ξάφνιασε με την δήλωση της πως θα ασχοληθεί με την μόδα και θα λανσάρει δική της σειρά ρούχω. Το 2006 λοιπόν στην παρουσίαση της σειράς Bitten Που η ίδια υπογράφει, δεν θα μπορούσε να φοράει κάτι που να μην ανήκει στην collection της. Λαμπερή , όπως πάντα, μέσα ένα μίντι φόρεμα. Λεπτομέρεια που προσέξαμε και αγαπήσαμε, η οινοπνευματί ζώνη με την αγκράφα.

Οι 4 χειρότερες εμφανίσεις:​

​Worst 1 Outfit

2011: Στο ανοιξιάτικο Galla του NYC Ballet, προφανώς έριξε πάνω της ότι βρήκε. Και καλά αυτό, το ότι φούντωσε τα μαλλιά της ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να κάνει. Τσαλάκωσε για λίγο την εμφάνιση της με πλήθος πικρόχολων σχολίων να γράφονται εις βάρος του στυλ της.

Worst 2 Outfit

2013 και MET Gala. Δεν την έσωσε ούτε το φόρεμα από τον Giles Deacon, ούτε οι μπότες Louboutin, ούτε το πτηνό Philip Treacy. Παρόλο που το φόρεμα από μόνο του είναι ένα έργο τέχνης, το χαντάκωσε τελείως με τα υπόλοιπα στυλιστικά ατοπήματα της.

​Worst 3 Outfit

Το 2006 παρευρέθηκε στο φιλανθρωπικό Gala που οργάνωσε το Ινστιτούτο Καλλιτεχνικού Ενδύματος στο Metropolitan Museum, με μια δημιουργία από τον στενό της φίλο Alexander McQueen. Παρόλο που το θέμα του Gala ήταν «Transgression in British Fashion» οι έντονες λεπτομέρειες του κόκκινου Σκοτσέζικου καρώ ήταν έγκλημα για το φόρεμα. Καλύτερα να χρησιμοποιούσε ένα μικρό καπέλου τύπου Chanel με στενό γείσο και λεπτομέρειες καρώ προς τιμήν του Gala.

​Worst 4 Outfit

2012: Καλεσμένη στο Gala to Kick of Fall. Χάλασε το λιτό φόρεμα που έπεφτε πλούσιο πάνω της δίνοντας της λάμψη. Μακρύ αμάνικο γιλέκο, μπορεί με ένα απλό τζιν παντελόνι και μπότε ιππασίας να ταιριάζει άψογα, όμως σε μία τέτοια εμφάνιση το μόνο που μπορεί να γίνει είναι κιτς.  

Efthimis P.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Mary Sinatsaki - The Greek Fashion Icon! Personal Interview with Mary!

Next
Next

Oscars 2013: Stars on the Red Carpet by Lila Zerva