Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Νέο H&M κατάστημα στον Πειραιά

Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, ανοίγει το μεγαλύτερο της κατάστημα στην Ελλάδα, σε ένα 4όροφο, διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία του Πειραιά – στην Βασιλέως Γεωργίου 2  – στις 8 Ιουνίου.

Το νέο H&M κατάστημα των 3.700 τ.μ. θα προσφέρει γυναικεία, αντρική και παιδική μόδα - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών divided και trend - σε υψηλή ποιότητα βασισμένη στις πιο σύγχρονες τάσεις και θα αντικαταστήσει το κατάστημα στην Βασιλέως Γεωργίου & Γρηγορίου Λαμπράκη.

“Ο Πειραιάς είναι μια από τις πιο σημαντικές και μεγάλες αγορές στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενισχύουμε την παρουσία μας ανοίγοντας ένα νέο, full concept κατάστημα σε ένα κομβικό σημείο. Η H&M επεκτείνεται και κάνει μακροχρόνιες επενδύσεις για να χτίσει ένα ακόμη πιο ισχυρό Η&Μ brand στην Ελλάδα ενώ υπάρχει ζήτηση για νέο προσωπικό και εσωτερική εξέλιξη.” δήλωσε η κα. Dominique Fantaccino, Country Manager Ελλάδος.

Αυτή την άνοιξη στην H&Μ, το bohemian look αποκτά μια πιο σπορ διάθεση για τις γυναίκες, ενώ οι άντρες τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους με έντονα σχέδια και χρώματα. Σήμερα, τα καταστήματα της Η&Μ είναι γεμάτα με τη Conscious συλλογή. Διαβάστε για το σημαντικό έργο αειφορίας της Η&Μ στο hm.com/consciousactions2012

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 26 καταστήματα σε έξι πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα και Κομοτηνή.