Vote for KNLs @ Madwalk Fashion Music Project!

 

It’s all about feeling special every day!

 

Το αγαπημένο μας fashion brand “the KNLs” είναι υποψήφιο για τo φετινό Madwalk Fashion Music Project και μπορείτε να ψηφίζεται στο παρακάτω link στην επίσημη σελίδα του Madwalk μέχρι τις 25/3 στις 12:00 Madwalk official site.

Ο νικητής θα παρουσιάσει την φετινή του Collection στις 3 Απριλίου κατά τη διάρκεια του Madwalk 2014.

Και για να μάθουμε ποιος είναι πίσω από τα the KNLs… Η Δανάη και η Μαρία Κανελλοπούλου είναι το σχεδιαστικό δίδυμο που υπογράφει το νέο designer brand “Τhe KNLs. Με κοινές προσλαμβάνουσες λόγω της αδελφικής τους σχέσης και έντονες καλλιτεχνικές επιρροές από την οικογένειά τους, η ενασχόληση με το σχέδιο μόδας και η δημιουργία της συλλογής The KNLs ήταν μια φυσική εξέλιξη.

Συνδυάζοντας σπουδές και επαγγελματική εμπειρία, με τη Μαρία να έχει σπουδάσει e-Business Management στο πανεπιστήμιο του Warwick και να έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες όπως τα πολυκαταστήματα Attica, που εργάστηκε ως buyer για 5 χρόνια και τον ANT1 που ανέλαβε καθήκοντα εμπορικής διεύθυνσης ενός fashion e-shop  και τη Δανάη με σπουδές στα Διεθνή Οικονομικά στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία και ενασχόληση με το σχέδιο μόδας, δημιούργησαν την Άνοιξη του 2013 το fashion designer brand The KNLs, λανσάροντας την πρώτη τους συλλογή.

Από την πρώτη στιγμή έκαναν δυναμική εμφάνιση στην αγορά με έντονη παρουσία στις πιο high-end fashion boutiques σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η νέα τους συλλογή SS 2014 θα βρίσκεται σε boutique στο Παρίσι που έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα της Louis Vuitton και θα παρουσιαστεί από γνωστό μοντέλο της Victorias Secret.

Δίνοντας έμφαση στην δημιουργία πρωτότυπων σχεδίων με καθαρές γραμμές, οι συλλογές τους κατασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο στην Ελλάδα σε πρότυπα εξωτερικού, χρησιμοποιώντας υλικά από κάθε μέρος του κόσμου και χαρακτηρίζονται από τον Δυναμισμό, την Ευρηματικότητα και την Υψηλή Αισθητική τους. Ο σχεδιασμός digital printing αποτελεί πρόκληση για κάθε συλλογή the KNLs, καθώς υπογράφουν τα δικά τους μοναδικά υφάσματα, δίνοντας το στίγμα τους.

Εμπνεόμενες από οτιδήποτε διαφορετικό, γεωμετρικό ή ασύμμετρο ,προσδίδουν αυτοπεποίθηση σε όποιον τα φοράει και τον κάνουν να νιώθει ότι ξεχωρίζει από το πλήθος.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το παρακάτω link: http://madwalk.gr/newdesignervoting.php  και να επιλέξετε το κυκλάκι στη φωτογραφία The KNLs! Μετά πατάτε ψηφίζω! Προσοχή: Μπορείτε να ψηφίζεται κάθε μέρα και για να ξαναψηφίσετε είτε αλλάζετε συσκευή, είτε browser!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το KNLs fashion brand επισκεφτείτε τα social media:  

https://www.facebook.com/theKNLs
http://instagram.com/theknls
http://www.pinterest.com/theknls/

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

30 Σχεδιαστές Μόδας στη 15η ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK

Next
Next

H H&M Δίπλα στην Ελληνική Μόδα!