Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Η FAVELA υποστηρίζει την καμπάνια της PCP Clothing "TOUCH YOUR BOOBIES"

Η FAVELA υποστηρίζει την καμπάνια της PCP Clothing "TOUCH YOUR BOOBIES".  Σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τις γυναίκες όλων των ηλικιών σχετικά με την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.

Παρόλο που η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού είναι η 1η Οκτώβρη, όλος ο μήνας είναι παγκοσμίως γνωστός για τις σημαντικές εκστρατείες που λαμβάνουν χώρα.  Πρόκειται για μία κίνηση που πρέπει να λάβουμε όλοι μέρος καθώς πρόκειται για την πιο  hot, in και glitterish εκστρατεία της χρονιάς.  

U have to be part of it. 

H FAVELA υποστηρικτής της εκστρατείας αυτής, σας παρουσιάζει το δικό της video και editorial με τίτλο «Against Breast Cancer - PCP».

Η ειδική και συλλεκτική σειρά που αποτελείτε από t-shirt, athletic top με το όνομα “Against Breast Cancer”, καθώς επίσης και η σοκολάτα σε σχήμα στήθους διατίθεται στο on line κατάστημα FAVELA.gr και στο κατάστημα Favela for Jeffrey Campbell, Σκουφά 64 Κολωνάκι.

Το 20% των εσόδων από όλες τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» του νομού Θεσσαλονίκης.

SO MANY TIMES FOR FUN ONE FOR YOUR HEALTH

TOUCH YOUR BOOBIES!

#breastcancerawareness