Το VARIETY τίμησε τις γυναίκες του Hollywood με την μεγαλύτερη φιλανθρωπική δράση στην 9η Εκδήλωση VARIETY, Δύναμη της Γυναίκας που παρουσιάστηκε από τη Lifetime

Στις τιμώμενες της εκδήλωσης της 9ης Οκτωβρίου συμπεριλαμβάνονται οι Salma Hayek Pinault, Anna Kendrick, Gwyneth Paltrow, Oprah Winfrey και Susan Wojcicki

Το Variety με χαρά ανακοίνωσε τις τιμώμενες στο γεύμα για την ένατη εκδήλωση του Variety, Γυναικεία Δύναμη, στο Beverly Wilshire Four Seasons στις 9 Οκτωβρίου 2015. Η εκδήλωση, σε συνεργασία με την τηλεόραση Lifetime, συγκέντρωσε μια ομάδα γυναικών με τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική δράση, οι οποίες επιλέχθηκαν από το Variety ως οι «Τιμώμενες με τη μεγαλύτερη σε διάρκεια προσφορά». Μέσα από τις ανθρωπιστικές τους προσπάθειες, οι γυναίκες αυτές έχουν κάνει μια μεγάλη διαφορά στις επιλεχθείσες δράσεις τους. Η εκδήλωση του Variety, Δύναμη Γυναικών, είναι συνδεδεμένη με την ετήσια έκθεση για το γυναικείο αντίκτυπο, η οποία σκιαγραφεί τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη προσφορά στη βιομηχανία του θεάματος φέτος. Κάθε μια από τις τιμώμενες εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους για τη γυναικεία επιρροή, του Variety στις 6 Οκτωβρίου.

Οι φετινές τιμώμενες συμπεριλάμβαναν την υποψήφια για Academy Award® και Golden Globe® ηθοποιό Salma Hayek Pinault (CHIME FOR CHANGE), την υποψήφια για Tony Award® και Academy Award® ηθοποιό Anna Kendrick (The Trevor Project), την κάτοχο Academy Award® και Golden Globe® ηθοποιό Gwyneth Paltrow (L.A. Kitchen), την υποψήφια για Academy Award® and Golden Globe® ηθοποιό και βασίλισσα των media Oprah Winfrey (Oprah Winfrey Leadership Academy Foundation), και τη διευθύνουσα σύμβουλο του YouTube Susan Wojcicki (Room to Read).                                                              

Η εκδήλωση Δύναμη των Γυναικών, η οποία διευρύνθηκε πριν από δύο χρόνια συμπεριλαμβάνοντας ένα γεύμα στη Νέα Υόρκη την Άνοιξη, βρίσκεται τώρα στην έβδομη χρονιά της. Το Variety είναι, για ακόμη μια φορά, στην ευχάριστη θέση να έχει το ίδρυμα της βιομηχανίας του θεάματος ως φιλανθρωπικό συνεργάτη για τη φετινή εκδήλωση. Το ίδρυμα της βιομηχανίας του θεάματος αντιστοίχησε τις δωρεές του Variety με τις φετινές φιλανθρωπικές δράσεις της κάθε τιμώμενης.

«Το ίδρυμα της βιομηχανίας του θεάματος είναι υπερήφανο που ενώνει τις δυνάμεις του με το ίδρυμα του Variety για να τιμήσει αυτές τις καταπληκτικές γυναίκες και τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς που αφιερώνουν το χρόνο τους και στηρίζουν», δήλωσε η Lisa Paulsen, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ιδρύματος της ψυχαγωγικής βιομηχανίας. «Το έργο των Anna, Gwyneth, Oprah, Salma και Susan μέσα από τις φιλανθρωπικές τους προσπάθειες έχει επηρεάσει τις ζωές πολλών με διάφορους και σημαντικούς τρόπους, καθώς η κάθε μια τους έχει προσφέρει ένα παράδειγμα που αποδεικνύει την ικανότητα της κοινότητας να κάνει τη διαφορά».

«Οι γυναίκες που τιμούμε φέτος είναι η τέλεια ενσάρκωση της πρωτοβουλίας της Δύναμης των Γυναικών», δήλωσε η  Michelle Sobrino-Stearns, Εκδότρια του Variety. «Χαιρετίζουμε τις Salma Hayek Pinault, Anna Kendrick, Gwyneth Paltrow, Oprah Winfrey και Susan Wojcicki για το απίστευτο φιλανθρωπικό τους έργο και την προσωπική τους αφοσίωση για την προώθηση των αλλαγών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για ακόμη μια φορά με το δυναμικό μας συνεργάτη Lifetime που έχει στηρίξει το Variety στην προάσπιση των προσπαθειών των αγαπητών μας τιμώμενων».

Φέτος, το Variety πρόσθεσε ένα νέο βραβείο στο πρόγραμμα. Το EmPOWerment Award δόθηκε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Twentieth Century Fox Film, Jim Gianopulos. «Το βραβείο αυτό δίνεται σε έναν άνθρωπο που ενδυναμώνει και δημιουργεί δυνατότητες για τις γυναίκες που επιτυγχάνουν στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας,» δήλωσε η Claudia Eller, Αρχισυντάκτρια του Variety. «Με αρκετές από τις επικεφαλής του Fox να είναι ισχυρές, γυναίκες με επιρροή, δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε κανέναν καλύτερο για να δοθεί το βραβείο από τον Jim Gianopulos. Μεταξύ των Stacey Snider, Emma Watts, Elizabeth Gabler, Vanessa Morrison, Nancy Utley, και Claudia Lewis, το Fox διαθέτει περισσότερες γυναίκες σε ανώτερες διοικητικές θέσεις από κάθε άλλο στούντιο ταινιών και γι’ αυτό είναι τιμή μας που αναγνωρίζεται ο Jim και η ομάδα του στο Fox γι’ αυτή τη σπουδαία διάκριση».

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι από τη μακροχρόνια συνεργασία μας με το Variety καθώς συνεχίζουμε να γιορτάζουμε τη γυναικεία συνεισφορά εντός και εκτός της βιομηχανίας μας. Ως ένας ηγέτης στη βιομηχανία, το Lifetime προασπίστηκε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για τις γυναικείες ζωές μέσα από τα Emmy Award-κερδισμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας μας προσπάθειας, το Broad Focus, που διασφαλίζει ότι οι γυναίκες βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις και πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες. Η εκδήλωση για τη δύναμη των γυναικών του Variety επιβεβαιώνει τη σπουδαιότητα της αναγνώρισης των απόψεων που δημιουργούν θετικές αλλαγές για όλους μας και ανοίγουν τον κόσμο μας σε όλο του το εύρος», δήλωσε η Nancy Dubuc, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του A+E Networks.

Το αποκλειστικό γεύμα φιλοξένησε πεντακόσιους προσκεκλημένους από το Hollywood, οι οποίοι γιόρτασαν, στήριξαν και τίμησαν τις φιλανθρωπικές προσπάθειες αυτών των απίστευτων γυναικών που διαθέτουν επιρροή. Το απόγευμα περιελάμβανε VIP cocktail πριν και μετά την εκδήλωση με ένα διαδραστικό «Φιλανθρωπικό Bazaar» σχεδιασμένο για να παρουσιάσει στους καλεσμένους τις φιλανθρωπικές δράσεις και τα brands που ήταν χορηγοί.

Η εκδήλωση του Variety Δύναμη των Γυναικών 2015 παρουσιάζεται από την τηλεόραση Lifetime με χορηγούς τους Audi, Frederique Constant, Moroccanoil και Saint Vintage. Η Audi παρουσίασε στους καλεσμένους της εκδήλωσης το νέο 2016 TT Roadster και παρείχε τη μεταφορά των τιμώμενων καθώς και των παρουσιαστών. Η  Frederqiue Constant δώρισε ρολόγια σε κάθε ένα από τα φιλανθρωπικά ιδρύματα των τιμώμενων για να δημοπρατηθούν. Η Moroccanoil παρουσίασε την έμπνευση της για το Action Award του ιδρύματος Halo δημιούργημα της Rebecca Welsh και δώρισε προϊόντα σε όλους τους προσκεκλημένους. Το 100 τοις εκατό των πωλήσεων της Saint Vintage κατά τη διάρκεια του Φιλανθρωπικού Bazaar δωρίθηκαν για την έρευνα κατά του καρκίνου. Η Saint Vintage πώλησε τη σειρά προϊόντων της σε συνδυασμό με τα δώρα στις τιμώμενες στα παρασκήνια του Saint Vintage Lounge.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

AXDW Day 2 - Rock Couture, υψηλή ραπτική, Goth Beach, μοντέρνες ανδρικές γραμμές και ένα ξεχωριστό ταξίδι στο χρόνο

Next
Next

Η Swarovski Hellas λέει «No More Stage 3» στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.