Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Η Oysho διοργανώνει στην Κίνα το πρώτο master class yoga

Μετά από την επιτυχία των διοργανώσεων σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Ντουμπάι και Μιλάνο, η διεθνής περιοδεία της Oysho Yoga φτάνει στη Σαγκάη.

Στις 7 Νοεμβρίου, η Oysho διεξήγαγε στη Σαγκάη την πρώτη εκδήλωση master class γιόγκα, που απευθυνόταν στο ευρύ κοινό και σε όλα τα επίπεδα.

Η Oysho Yoga Shanghái διεξήχθη στο I-Pavilion, το σύγχρονο περίπτερο που βρίσκεται στην περιοχή της Expo 2010 στο κέντρο της Σαγκάης.  Πάνω από 500 φίλοι της γιόγκα και της κίνησης healthy life ήταν εκεί για να απολαύσουν ένα δυναμικό μάθημα, που παρέδωσε η Zoey Zhou, εξειδικευμένη και αναγνωρισμένη καθηγήτρια αυτού του είδους και το μοντέλο Linda Li, λάτρης της γιόγκα και ένα από τα πιο αναγνωρισμένα μοντέλα της Κίνας διεθνώς.

Η Σαγκάη, η τελευταία στάση της διεθνούς περιοδείας που οργάνωσε η Oysho φέτος, το 2015, ενώθηκε κι αυτή στην κίνηση urban yoga, η οποία ξεκίνησε σε άλλες μεγάλες διεθνείς πρωτεύουσες και κατέστησε την Oysho Yoga ένα σημείο αναφοράς στο ημερολόγιο των εκδηλώσεων της γιόγκα σε παγκόσμιο επίπεδο, φτάνοντας να μετακινήσει συνολικά πάνω από 8.000 άτομα σε όλες τις εκδόσεις της.  

#oyshoyoga