Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Το Syoss είναι ο Επίσημος Υποστηρικτής Μαλλιών του "X-Factor"

Το Syoss είναι ο Επίσημος Υποστηρικτής Μαλλιών του «X-Factor», του κορυφαίου μουσικού show παγκοσμίως, το οποίο επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Το Syoss, που περιλαμβάνει προϊόντα επαγγελματικής ποιότητας στις κατηγορίες περιποίησης, styling και βαφής μαλλιών, θα έχει έντονη παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του show. Συγκεκριμένα, με το δικό του, ξεχωριστό corner θα είναι εκεί τόσο στις audition όσο και κατά τη διάρκεια του bootcamp για να δώσει συμβουλές ομορφιάς στους διαγωνιζομένους. Επιπλέον, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κομμωτές του Syoss θα αναλάβουν την επιμέλεια του Hair Styling των διαγωνιζομένων, χαρίζοντας τους άκρως εντυπωσιακά χτενίσματα, τα οποία θα δημιουργηθούν αποκλειστικά με προϊόντα Syoss.

«Παρών» θα είναι το Syoss και στον εξωτερικό χώρο των live με το περίπτερο του, όπου ο κόσμος θα μπορεί να πάρει πληροφορίες για τις σειρές περιποίησης, styling και βαφών, να δοκιμάσει τα προϊόντα και να παίξει σε διαγωνισμούς διεκδικώντας μοναδικά δώρα.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Tamta και ο Θοδωρής Μαραντίνης ξεκινούν την αναζήτηση των νέων ταλέντων, ενώ η Ευαγγελία Αραβανή αναλαμβάνει να υποδεχθεί διαγωνιζόμενους αλλά και κοινό, μπροστά στο οποίο για πρώτη φορά θα αγωνιστούν οι συμμετέχοντες.