Η Massimo Dutti με το άνοιγμα το νέου flagship store στο Paseo de Gracia της Βαρκελώνης λάνσαρε το νέο project #Art in Progress σε συνεργασία με την καλλιτέχνιδα Marcelis

Συνεχίζοντας με το project να στηρίζει και να διαδίδει τη σύγχρονη τέχνη που η Massimo Dutti λάνσαρε με το άνοιγμα το νέου flagship καταστήματος στο Paseo de Gracia της Βαρκελώνης, η αλυσίδα συνεργάζεται με την Ολλανδή καλλιτέχνιδα Marcelis για να παρουσιάσει ένα νέο κεφάλαιο το #Art in Progress

Η Sabine Marcelis είναι μια αναγνωρισμένη δημιουργός, με έργα που χαρακτηρίζονται από λάμπες, καθρέπτες και άλλου είδους αντικείμενα, τα οποία αντικατοπτρίζουν την ιδιαίτερη ματιά της στην επίδραση που ασκεί το φως πάνω στο χρώμα και δείχνουν πώς η ένωση αυτών των δύο οδηγεί σε εκπληκτικά οπτικά αποτελέσματα.

Η Sabine Marcelis αναπτύσσει τα περισσότερα έργα της από το στούντιο της στο Ρότερνταμ, καθώς και τις συνεργασίες της με μεγάλες εταιρίες και αρχτεκτονικά γραφεία όπως η γκαλερί Victor Hunt Designart Dealer στις Βρυξέλλες ή η ολλανδική εταιρεία υλικών Baars & Bloemhoff.

Οι τεχνικές της βασίζονται στον πειραματισμό, υπό την καθοδήγηση ειδικών από τη βιομηχανία του γυαλιού, του νέον ή της ακρυλικής πέτρας. Το αποτέλεσμα είναι πάντα έργα ιδιαίτερης αισθητικής ομορφιάς, που δημιουργούν απρόσμενα οπτικά εφέ. Το έργο της έχει φιλοξενηθεί σε μουσεία τέχνης όπως το Museum Boijmans van Beuningen στο Ρότερνταμ, το Musée des Arts décoratifs στο Παρίσι και οι γκαλερί design Etage Projects (Δανία), Side Gallery (Ισπανία) και Bensimon (Γαλλία).

Η Massimo Dutti επέλεξε το concept store της λεωφόρου Paseo de Gracia για να εκθέσει το έργο της Marcelis, μετατρέποντας το χώρο σε ένα σημείο όπου μόδα, τέχνη και τεχνολογία συμβιώνουν αρμονικά. Αυτή η καλλιτεχνική παρέμβαση έγινε δυνατή χάρις στη συνεργασία με την υψηλού κύρους γκαλερί Side Gallery. Με έτος ίδρυσης το 2015, η γκαλερί αυτή επικεντρώνεται ιδιαιτέρως στο ιστορικό βραζιλιάνικο και ιταλικό design 1948-1969, με προσωπικότητες όπως οι Lina Bo Bardi, Jose Zanine Caldas, Franco Albini και Gio Ponti. Επιπλέον, ασχολείται με ιδιαίτερη ευαισθησία με το ευρωπαϊκό design του περασμένου αιώνα και με διεθνή αρχιτεκτονικά έργα από όλο τον κόσμο με κριτήριο την ποικιλομορφία στην αγορά του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Ένα ταξίδι της ύπαρξης στο ανθρώπινο φύλο, τον χώρο και τον χρόνο μέσα από τα χέρια του Δημήτρη Ντάσιου και τα μάτια του Βαγγέλη Κύρη

Next
Next

H H&M Αναδείχθηκε ως Ένας από τους Κορυφαίους Παγκόσμιους Εργοδότες στον Χώρο της Μόδας!