Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Η Pull&Bear συνεργάζεται με τον διάσημο Αμερικανό των social media, Cameron Dallas

Των σαράντα εκατομμύριων followers YouTuber, ηθοποιός και μοντέλο επισκέπτεται το πρώτο flagship κατάστημα της αλυσίδας στο κέντρο του Παρισιού την Παρασκευή.

 

Η Pull&Bear, νεανική αλυσίδα του ομίλου Inditex (Zara, Pull&Bear, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Uterqüe), συνεργάζεται με τον Cameron Dallas, έναν παγκόσμιο star των social networks.

O Cameron, o 22χρονος YouTuber, ηθοποιός και μοντέλο πρωτοεμφανίστηκε πριν μερικά χρόνια από το προσωπικό του προφίλ στο Vine App. Από τότε μέχρι σήμερα, η ψηφιακή κοινότητα των ακολούθων του έχει μεγαλώσει αγγίζοντας τα 40 εκατομμύρια followers στα Instagram, Twitter, YouTube και Facebook. Εν τω μεταξύ, έχει καταφέρει να ξεκινήσει μια καριέρα στη μουσική και να παίξει σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Η πρώτη συνεργασία ανάμεσα στην αλυσίδα και στον ταλαντούχο νέο Αμερικανό πρόκειται να λάβει χώρα την Παρασκευή στις 19 στο κεντρικό Παρίσι, όπου ο Cameron Dallas θα επισκεφθεί το πρώτο flagship κατάστημα της Pull&Bear στη γαλλική πρωτεύουσα.