Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Λαμπερές καλεσμένες στην παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής συλλογής “Paradise Island” της ARTDECO

Όλες οι καλεσμένες αφέθηκαν στα χέρια του International Make Up Artist Macedonio Bezzera

Μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία περίμενε τους λαμπερούς καλεσμένους της παρουσίασης της νέας καλοκαιρινής συλλογής μακιγιάζ της μάρκας ARTDECO στο Hondos Center Ερμού. Ο International Make Up Artist της μάρκας Macedonio Bezzera, που βρέθηκε για λίγες μόνο ημέρες στην Αθήνα, μύησε τις επισκέπτριες και τις λαμπερές καλεσμένες στα μυστικά του καλοκαιρινού μακιγιάζ παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα. Η Ιωάννα Σουλιώτη, η Εύη Βατίδου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Κλέλια Πανταζή, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Δάφνη Καραβοκύρη, η Τζώρτζια Συναχέρη, η Σάσα Σταμάτη, η Κάτια Δέδε, η Ναταλία Δήμου, η Ναταλία Κηρύκου, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη αφέθηκαν μεταξύ άλλων στα χέρια του Macedonio και γνώρισαν τη σειρά Paradise Island.

Ombre cocktails εμπνευσμένα από τη σειρά Ombre³ Lipstick της ARTDECO, και summer beats έδωσαν καλοκαιρινό χρώμα στο απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ο International Make Up Artist έκανε live επίδειξη της νέας σειράς, με πρωταγωνιστή το must have Spray On Leg Foundation που χαρίζει μαγικό μαύρισμα στη στιγμή.

Πανέμορφα μοντέλα με καλοκαιρινή διάθεση, καλούσαν τους επισκέπτες να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για να κερδίσουν υπέροχα δώρα, ενώ μοίραζαν τριαντάφυλλα στα χρώματα της συλλογής.

#artdecogreece #artdecocosmetics #paradiseisland