Το 1ο Oysho Surf’s Up έφτασε στη Βαρκελώνη!

Η Oysho καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα νέο αθλητικό γεγονός εμπνευσμένο από το Surf

Η Oysho γιόρτασε το Σάββατο 20 Μαΐου, στη Βαρκελώνη (Moll de la Marina, Port Olímpic), το πρώτο πολυπληθές μάθημα της Oysho Surf’s Up στην Ισπανία, μία νέα αθλητική τεχνική που προέρχεται από την Αμερική, η οποία συνδυάζει την κλασσική γυμναστική με το σερφ και έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει τα οφέλη της αερόβιας άσκησης, την ενδυνάμωση και την ισορροπία με τη χρήση μιας σανίδας του σερφ, αλλά χωρίς να χρειάζεται νερό.                                                                        

Στην Oysho Surf’s Up βρίσκονταν, ανάμεσα στους συμμετέχοντες, επαγγελματίες διεθνούς επιπέδου από τον κόσμο του σερφ όπως οι Lucia Martiño, Gisela Pulido, Teresa Almeida, Victoria Vergara και Ευαγγελία Τσιορλίδα καθώς και οι Aida Artiles και Almudena Fernandez, οι οποίες έκαναν μάθημα σε έναν από τους πιο εμβληματικούς χώρους της Βαρκελώνης.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, που κράτησε μία ώρα και ήταν σχεδιασμένο για κάθε είδους κοινό, οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να εξασκήσουν μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές εξάσκησης για αυτό το καλοκαίρι και έζησαν μια εμπειρία που συνδέεται με τον κόσμο των αθλημάτων και την υγιεινή ζωή.

Η Oysho έχει εμπνευστεί από τους τροπικούς παραδείσους και την άσκηση του σερφ για να παρουσιάσει μία πολύχρωμη εμπριμέ κολεξιόν με φωτεινές, μονόχρωμες, σατέν πινελιές και πράσινα χρώματα που κάνουν αυτή την κολεξιόν απαραίτητη για φέτος το καλοκαίρι.

Η περιοδεία της Oysho Surf’s Up θα κάνει στάσεις στην Λισσαβόνα (26 Μαΐου), το Παρίσι (22 Ιουνίου) και την Αθήνα (30 Ιουνίου), όπου οι πρέσβειρες της κάθε χώρας (η Teresa Almedia, στη Πορτογαλία, η Victoria Vergara στη Γαλλία και  η Ευαγγελία Τσιορλίδα στην Ελλάδα) θα δώσουν μαθήματα μαζί με άλλους συμμετέχοντες, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη περιοδεία της Oysho Surf’s Up για αυτό το καλοκαίρι.

Οι πρέσβειρες της Oysho Surf’s Up

Η Lucía Martiño άρχισε να κάνει σερφ στις παραλίες της Αστούριας σε ηλικία έντεκα χρονών και είναι τρεις φορές πρωταθλήτρια Ισπανίας στο σερφ. Επίσης, έφτασε στην 45η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του γυναικείου πρωταθλήματος στο σερφ.

Στα 22 της χρόνια, η Teresa Almeida κατέχει ήδη τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του bodyboard. Επίσης, αυτή η Πορτογαλέζα κατέχει τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με καταγωγή από την Ισπανία, η Victoria Vergara αποτελεί αυτή τη στιγμή μέλος του World Long Board Championship tour, κατέχει την 13η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και την 2η στην Ευρωπαϊκή.

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα συνδυάζει το επάγγελμά της ως αθλητικογράφος με το μεγάλο της πάθος, το σερφ.  Η Ευαγγελία εργάζεται στην ελληνική τηλεόραση πάνω από δέκα χρόνια και συμμετέχει σε τουρνουά και εκδηλώσεις σ’ όλο τον κόσμο που σχετίζονται με τον κόσμο του αθλήματος.

 

#oyshosurfsup

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Το ισπανικό brand Springfield πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου Springfield store στην Ελλάδα!

Next
Next

Η STRADIVARIUS άνοιξε το ανακαινισμένο κατάστημα στην Ερμού, το πρώτο με την Ανδρική Collection της αλυσίδας στην Ελλάδα!