Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Tips για μία τέλεια οργανωμένη ντουλάπα!

Η αναδιοργάνωση της ντουλάπας μας γίνεται μία εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.  Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφιερώσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο, να ευθετήσουμε θετική ενέργεια, να βάλουμε την αγαπημένη μας μουσική και να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα.  Το αποτέλεσμα θα μας εκπλήξει!

  • Τοποθετούμε ανά ομάδα (tops, παντελόνια, φούστες, κτλ) όλα τα ρούχα μας πάνω στο κρεβάτι έτσι ώστε να τα βλέπουμε με μια ματιά. 
  • Δοκιμάζουμε τα ρούχα που δεν έχουμε φορέσει για αρκετό καιρό έτσι ώστε να σιγουρευτούμε ότι μας κάνουν.
  • Δημιουργούμε στιλιστικούς συνδυασμούς και δημιουργούμε μία λίστα με κομμάτια κλειδιά που μας λείπουν.  Πολλές φορές καταλήγουμε να έχουμε πολλά παρόμοια κομμάτια, με αυτόν τον τρόπο προγραμματίζουμε τις επόμενες αγορές μας.
  • Χωρίζουμε τα ρούχα μας ανά κατηγορία (για κάθε περίσταση πχ. tops για βραδινές εξόδους. casual t-shirts κ.α.).  Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούμε χρόνο όσον αφορά την επιλογή του outfit και επιβεβαιώνουμε ότι τα κατάλληλα ρούχα ανάλογα με τις καθημερινές μας ανάγκες.   Διαβάστε το άρθρο Έχεις τα κατάλληλα ρούχα σύμφωνα με τις δραστηριότητες σου? 
  • Τοποθετούμε τα ρούχα μας στην ντουλάπα ή στα συρτάρια ανά ομάδα (tops, πουκάμισα, ζακέτες, φούστες, κτλ) και ανά στιλιστική κατηγορία (casual, business, βραδινά, κτλ).  Με αυτόν τον τρόπο βρίσκουμε πιο εύκολα τα ρούχα μας ανάλογα με την περίσταση.