Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Sales ~ 5 Tips for Smart Shopping

Η πολυαναμενόμενη περίοδος των εκπτώσεων έφτασε και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!   Επιτελούς θα αποκτήσουμε όλα αυτά τα κομμάτια που επιθυμούσαμε!  Το budget μας όμως είναι περιορισμένο, άρα θα πρέπει να κάνουμε τις πιο έξυπνες αγορές.  Πως θα εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με όλα αυτά τα ρούχα, τα παπούτσια και τις τσάντες που ονειρευόμασταν?   5 απλά βήματα θα μας βοηθήσουν να πραγματοποιήσουμε όλες μας τις επιθυμίες.

 

  • Οργανώνουμε την ντουλάπα μας έτσι ώστε να καθορίσουμε τις πραγματικές μας ανάγκες, δημιουργώντας μία λίστα με τα κομμάτια που θα πρέπει να αποκτήσουμε. 
  • Καθορίζουμε το budget μας και κάνουμε online έρευνα έτσι ώστε να έχουμε μέτρο σύγκρισης
  • Επενδύουμε σε διαχρονικά κομμάτια και σε επώνυμα brands κατά την διάρκεια των εκπτώσεων.
  • Βγαίνουμε στην αγορά έτσι ώστε να αναζητήσουμε τα κομμάτια που έχουμε σημειώσει στην shopping list μας.  Εάν κάποιο από αυτά τα κομμάτια είναι πιο ακριβό στα καταστήματα που επισκεπτόμαστε αναζητάμε το ίδιο κομμάτι στο eshop του καταστήματος ή σε κάποιο άλλο online store.
  • Δεν παραλείπουμε να ανανεώσουμε την λίστα μας με την ολοκλήρωση της κάθε αγοράς μας ή στο τέλος της ημέρας έτσι ώστε να γνωρίζουμε το χρηματικό μας απόθεμα για τις υπόλοιπες αγορές.  Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε όλες τις αγορές μας και να έχουμε ένα extra bonus έτσι ώστε να ανταμείψουμε τον εαυτό μας με extra smart shopping!