5 στιλιστικές προτάσεις για να παραμείνετε stylish & trendy τις κρύες μέρες του χειμώνα!

Απολαμβάνουμε τις κρύες μέρες του χειμώνα υιοθετώντας στιλιστικές συνήθειες που μας κρατάνε ζεστές αναδεικνύοντας το μοναδικό μας στυλ.  5 κομμάτια κλειδιά ολοκληρώνουν το καθημερινό μας look προσθέτοντας μοναδικές στιλιστικές πινελιές.  Ποια είναι αυτά?  Το μικρό μαύρο φόρεμα, το άνετο καθημερινό φόρεμα, η ασύμμετρη μπλούζα, το αγαπημένο ζιβάγκο και η πλεκτή ασύμμετρη ζακέτα.  Ας δούμε αυτά τα 5 must-have (κομμάτια κλειδιά) πιο αναλυτικά και πως μπορούμε να τα φορέσουμε.  

Το στενό μαύρο φόρεμα!

Στο πιο κατάλληλο ύφασμα για να σε κρατάει ζεστή αλλά κυρίως για να κολακεύει το σώμα σου. Με λαιμόκοψη που σου δίνει τη δυνατότητα να φορέσεις ότι αξεσουάρ επιλέξεις. Φόρεσε το με μία εσάρπα και τα μποτάκια σου για το γραφείο ή με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου κι ένα όμορφο κολιέ με πέρλες για το βράδυ. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, το συγκεκριμένο φόρεμα είναι αυτό που χρειάζεσαι για εμφανίσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. 

 

 

 

 

 

Το καθημερινό & άνετο φόρεμα!

Αν θέλεις ένα καθημερινό κομμάτι το οποίο θα σου επιτρέπει να συνεχίσεις τις βόλτες σου μετά το γραφείο θα πρέπει να επιλέξεις κάτι που να είναι και ζεστό αλλά και θηλυκό. Θα πρέπει να διαλέξεις ένα ύφασμα το οποίο θα σου δίνει την άνεση αλλά και τον αέρα που θες ανεξάρτητα από πού βρίσκεσαι και τι ώρα είναι. 

 

 

 

 

 

 

Η ασύμμετρη μπλούζα με “V”!

Ένα basic κομμάτι το οποίο σου επιτρέπει να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς αλλά και να δημιουργήσεις το τέλειο στιλ με layers. Άνετη γραμμή που κολακεύει κάθε σωματότυπο και μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε. Από το γραφείο και το ραντεβού μέχρι τη βόλτα και το γυμναστήριο. Η μπλούζα είναι άκρως απαραίτητη για τη γκαρνταρόμπα σου. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ζιβάγκο πουλόβερ με σκίσιμο στο πλάι!

Αν θα έπρεπε να επιλέξουμε ένα πουλόβερ για το χειμώνα τότε σίγουρα θα επιλέγαμε το συγκεκριμένο. Σε χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και σε μάκρος που σου δίνει την άνεση και το στιλ που θέλεις. Ζιβάγκο για να σε κρατάει ζεστή και με λεπτομέρειες με σκισίματα που το κάνει να ξεχωρίζει. Αν δεν το έχεις ήδη αποκτήσει, καλό θα είναι να βιαστείς.

 

 

 

 

 

 

Η πλεκτή μελανζέ ασύμμετρη ζακέτα!

Αν δεν θέλεις να αποχωρίζεσαι τα αγαπημένα σου μπλουζάκια και προτιμάς να ντύνεσαι με layers αντί να φοράς ένα κομμάτι, τότε η συγκεκριμένη ζακέτα είναι αυτό που χρειάζεσαι. Τόσο ζεστή όσο πρέπει αλλά και τόσο chic όσο απαιτείται για να μπορείς να τη φορέσεις ακόμα και στις πιο «επίσημες» περιστάσεις.  

 

 

 

 

 

 

  • Τα 5 αυτά κομμάτια είναι της εταιρείας Celestino για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στις φωτογραφίες.
Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο ή Χειμώνας? Βρες την Χρωματική σου Παλέτα & όλα τα styling tips!

Next
Next

Stylish τις κρύες μέρες του χειμώνα!