Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Πως να επιλέξεις το κατάλληλο «Νυφικό»!

Kenneth Winston

Διανύουμε την εβδομάδα του Γάμου και πιο συγκεκριμένα της «Νύφης» καθώς τόσο το “Shopping Star” όσο και το Gala του “My Style Rocks” έχουν ως θέμα τον Γάμο!  Ορμώμενη από το θέμα θεώρησα ότι ίσως θα ήταν χρήσιμο να δούμε κάποια απλά tips για πως να επιλέξεις το κατάλληλο νυφικό.

Την ημέρα του γάμου της κάθε γυναίκα θέλει να είναι λαμπερή και ξεχωριστή αλλά συχνά το παρακάνουν. 

Dressmelody

  • Ας μην ξεχνάς ότι “less is more”, το να κρατάς ισορροπία χωρίς υπερβολές στην εμφάνιση σου δείχνεις πιο εντυπωσιακή και σικάτη.
  • Την ημέρα του γάμου σου πρέπει να κρατάς το προσωπικό σου στυλ που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα σου έτσι ώστε να υποστηρίξεις την επιλογή του νυφικού και να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία.

 

  • Επιλέγεις το Νυφικό ανάλογα με τον σωματότυπο σου.  Σκοπός σου είναι να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά σου σημεία και την θηλυκότητα σου.
  • Εάν διαθέτεις σωματότυπο «κλεψύδρα» ανέδειξε το πλούσιο μπούστο σου χωρίς υπερβολές, τόνισε την λεπτή σου μέση και ανέδειξε τις καμπύλες στους γοφούς σου.  Απέφυγε τον μεγάλο όγκο στην φούστα επιλέγοντας λεπτά υφάσματα και χαμηλούς τόνους στο μπούστο χωρίς υπερβολές. 

 

  • Εάν διαθέτεις σωματότυπο «αχλάδι», μπορείς να τονίσεις άφοβα το μπούστο με εντυπωσιακές χάντρες, prints και να επιλέξεις δαντέλα.  Τόνισε την λεπτή σου μέση και κράτησε πιο χαμηλούς τόνους στην φούστα.  Προτίμησε το νυφικό που θα εξισορροπήσει τον κορμό σου με το υπόλοιπο σώμα και θα τραβήξει τα βλέμματα στο μπούστο σου.

Hayley Paige

  • Έχεις σωματότυπο «μήλο»?  Θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο πλούσιο μπούστο σου αποφεύγοντας οτιδήποτε θα το κάνει υπερβολικό και θα το τονίσει τραβώντας τα βλέμματα.  Προτιμήστε “V” (χωρίς υπερβολές στο άνοιγμα φυσικά, ειδικά  εάν πρόκειται για θρησκευτικό γάμο) και απέφυγε το στράπλες μπούστο.   Προτιμήστε ένα νυφικό που διαθέτει μία λεπτή ζώνη στην μέση έτσι ώστε να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της μέσης.  Το δυνατό σου σημείο είναι τα καλλίγραμμα πόδια σου, αναδείξτε τα είτε επιλέγοντας ένα νυφικό με κάποια διαφάνεια, με λεπτό ύφασμα ή ασύμμετρο.  Απέφυγε τα νυφικά «τούρτα» καθώς προσθέσουν έξτρα όγκο και το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό.
  • Εάν διαθέτεις μία ψιλόλιγνη σιλουέτα δημιουργήστε καμπύλες τόσο στο μπούστο σου όσο και στους γλουτούς σου έτσι ώστε να αναδείξεις την θηλυκότητα σου.  Επέλεξε ιδανικά ένα στράπλες νυφικό ή νυφικό με λαιμόκοψη χαμόγελο.με χάντρες ή έντονο pattern έτσι ώστε να τονίσεις το μπούστο σου.  Μπορείς να φορέσεις ένα νυφικό με τούλι που δίνει έξτρα όγκο.  Απέφυγε τα λεπτά υφάσματα και το στενό νυφικό καθώς θα τονίσει την ψηλόλιγνη σιλουέτα σου.

 

  • Εάν έχεις μικροσκοπική σιλουέτα ανάλογα με τα σωματικά της χαρακτηριστικά να ακολούθησε τα παραπάνω έτσι ώστε να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία.  Επιπλέον, η επιλογή του νυφικού πρέπει να είναι αυτή που θα δώσει οπτικά μία ψηλόλιγνη σιλουέτα.  Προτίμησε το ασύμμετρο νυφικό, ή το κοντό νυφικό ή ένα νυφικό με διαφάνειες που θα ξεκινάνε λίγο πάνω από το γόνατο.  Απέφυγε το νυφικό με μεγάλο όγκο στην φούστα.  Όσον αφορά το ύφασμα του νυφικού, απέφυγε την δαντέλα εκτός και εάν είναι μόνο στο μπούστο και τα έντονα patterns ή χοντρά υφάσματα τα οποία δίνουν όγκο με αποτέλεσμα να χάνεται το ύψος. 

Πάνω από όλα είναι η δική σου μοναδική μέρα, φόρεσε την καλύτερη σου διάθεση και απόλαυσε την δική σου ξεχωριστή μέρα ζώντας το όμορφο παραμύθι από την αρχή μέχρι το τέλος!