Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Πως θα επιλέξουμε το κατάλληλο μαγιό? Tips & tricks!

Έφτασε η πολυπόθητη στιγμή να επιλέξουμε τα μαγιό που θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι!  Είμαστε πολύ χαρούμενες που επιτέλους θα φορέσουμε το μαγιό μας και θα χαρούμε τον ήλιο και την θάλασσα.  Αλλά ποια είναι τα μαγιό που θα μας αναδείξουν καλύτερα?  Έχουμε επιλέξει τα κατάλληλα μαγιό?  Ποιο είναι το κατάλληλο για εμάς? 

Ας δούμε κάποια μικρά tips που θα μας βοηθήσουν να επιλέξουμε το κατάλληλο μαγιό.

Εάν διαθέτουμε πλούσιο μούστο επιλέγουμε μπικίνι top με μπανέλα, “V”, μονόχρωμο χωρίς κρόσσια, prints, βολάν ή άλλα διακοσμητικά σροιχεία.  Εάν πάλι επιθυμούμε να φορέσουμε ολόσωμο, τότε θα πρέπει να διαθέτει επίσης μπανέλα ώστε να κρατάει το μπούστο και να μην τραβάει την προσοχή σε αυτή την περιοχή.

 

Επιλέγουμε ένα ψηλόμεσο μονόχρωμο μπικίνι σλιπ χωρίς βολάν και έντονα σχέδια ώστε να δημιουργήσουμε οπτικά μία λεπτή μέση και ψηλόλιγνα πόδια.

Εάν θέλουμε να τονίσουμε το μπούστο μας, επιλέγουμε στράπλες μπικίνι top ή τριγωνάκι σε έντονα χρώματα, prints, με κρόσσια, βολάν ή ολόσωμο με έντονα σχέδια.  Καθώς δίνουν μεγαλύτερο όγκο τονίζοντας το μπούστο μας.

Το μπικίνι σλιπ που δένει με λεπτά κορδόνια δημιουργεί την ψευδαίσθηση λεπτών γλουτών και τα κορδόνια καλύπτουν απαλά τους γλουτούς χωρίς να τους τονίζουν (κατά προτίμηση με λεπτά κορδόνια).  Ιδανικό επίσης για μικρούς (petit) σωματότυπους.

Το ολόσωμο μαγιό είναι τάση και αυτό το καλοκαίρι και όλες μας μπορούμε να το χαρούμε επιλέγοντας το κατάλληλο σχέδιο!  Επιλέγουμε ένα ολόσωμο μαγιό το οποίο είναι κοφτό στους γλουτούς έτσι ώστε να φαίνονται πιο λεπτοί οι γλουτοί και ψηλόλιγνα τα πόδια.   Ένα μονόχρωμο μαγιό είναι ιδανικό για τον σωματότυπο μήλο, αποφεύγοντας τα έντονα prints που προσθέτουν όγκο.  Ένα ολόσωμο μαγιό που στο πίσω μέρος του δείχνει δύο κομμάτια δηλ. δένει στο μπούστο σαν μπικίνι top είναι το ιδανικό μαγιό για να δημιουργούνται καμπύλες στον σωματότυπο μήλο έτσι ώστε να δημιουργείται μέση.  Εάν πάλι διαθέτουμε έναν αρκετά λεπτό κορμό τότε μπορούμε να φορέσουμε τα περισσότερα σχέδια έτσι ώστε να αναδείξει την σιλουέτα μας.  Επίσης, μία καλή επιλογή είναι το τρικίνι το οποίο αναμφισβήτητα αναδεικνύει την πιο θηλυκή μας πλευρά.

Το ψηλόμεσο και φαρδύ σλιπ είναι μία από τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού.  Προσοχή όμως τονίζουν την περιοχή των γλουτών και της κοιλιάς, καθώς τραβάει το βλέμμα.  Επιλέξτε ένα μονόχρωμο σλιπ χωρίς σχέδια ή βολάν σε πιο κοφτή γραμμή εάν διαθέτετε πλούσιους ό γλουτούς ή κοιλιά.  Ένα κοφτό, ψηλόμεσο σλιπ με ανοίγματα/λορίδες στο πλάι είναι ιδανικό για μικρούς (petit) σωματότυπους καθώς δημιουργούν την ψευδαίσθηση ψηλόλιγνης σιλουέτας. 

Ας φέρουμε στα μέτρα μας τις τάσεις της μόδας!  Επιλέγοντας τα μαγιό που θα αναδείξουν τα δυνατά στοιχεία του σωματότυπου μας. Βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και πατρόν σε όλα τα brands έτσι ώστε να επιλέξουμε τα μαγιό που θα λατρέψουμε και αυτό το καλοκαίρι!