Vicky Stouki - Vicky's Style

View Original

Φτιάχνεις βαλίτσες; Να η μαγική λίστα για να μην ξεχάσεις τίποτα!

Φτιάχνεις βαλίτσες;  Δεν ξέρεις τι να πρωτοπάρεις;  Δεν έχεις χρόνο και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις:

Μην ανησυχείς φτιάξε την μαγική λίστα και όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα και απλά!  Ας φτιάξουμε μαζί τη λίστα/checklist με τα τι θα πρέπει να βάλουμε στην βαλίτσα μας έτσι ώστε να είμαστε σίγουρες ότι δεν έχουμε ξεχάσει κάτι.

  • Καλλυντικά/makeup/demaquillage. Tips: προτίμησε προϊόντα demaquillage 2 σε 1 για να εξοικονομήσεις χώρο ή μαντιλάκια demaquillage ή μαγικό γάντι GLOV. Πάρε μαζί σου μία BB ή CC κρέμα προσώπου ή ένα αντιηλιακό με χρώμα έτσι ώστε να έχεις ένα προϊόν που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες σου. Επέλεξε να πάρεις μαζί σου προϊόντα που έχουν πολλαπλές χρήσεις έτσι ώστε να εξοικονομήσεις χώρο και βάρος φυσικά. Επίσης, προτίμησε μικρές συσκευασίες για όλα τα καλλυντικά σου έτσι ώστε να μπορείς να πάρεις μαζί σου το νεσεσέρ σου ακόμη και εάν ταξιδεύεις με αεροπλάνο.

  • Εσώρουχα/πιτζάμες/μαγιό. Tips: επέλεξε πρώτα τα ρούχα σου και στην συνέχεια τα εσώρουχα σου έτσι ώστε να τα συνδυάσεις. Μέτρα τις ημέρες που θα λείψεις και πάρε μαζί σου τουλάχιστον 2 επιπλέον εσώρουχα.

  • Ρούχα. Tips: προτίμησε να πάρεις μαζί σου ρούχα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργώντας τους περισσότερους συνδυασμούς. Επέλεξε τα βασικά κομμάτια (παντελόνια, φούστες, σορτς) τοποθέτησε τα πάνω στο κρεβάτι και δημιούργησε συνδυασμούς με μπλουζάκια και πανωφόρια. Πρωταρχικό ρόλο στην επιλογή μας είναι το που θα πάμε και φυσικά τι καιρό θα έχει.

  • Παπούτσια. Tips: στην συνέχεια συνδύασε τα παπούτσια επιλέγοντας αυτά που είναι άνετα και μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα looks. Επίσης, προτίμησε αυτά που δεν πιάνουν πολύ χώρο και είναι ελαφριά.

  • Αξεσουάρ. Tips: μία mini βούρτσα, κοκαλάκια μαλλιών, mini σεσουάρ ή σίδερο μαλλιών είναι τα κατάλληλα για ταξίδι. Γυαλιά ηλίου ή και οράσεως ή το υγρό και η θήκη των φακών επαφής. Όσον αφορά τα κοσμήματα προτίμησε να τα φοράς. Πάρε μαζί σου λεπτές ζώνες που δεν πιάνουν χώρο και είναι ελαφριές. Ταξινόμησε τα αξεσουάρ σου μέσα σε διαφορετικά τσαντάκια για να είναι πάντα τακτοποιημένα και να μπορείς να τα βρεις εύκολα.

  • Διάφορα. Tips: Μην ξεχάσεις τους φορτιστές, την ταυτότητα ή διαβατήριο, το δίπλωμα οδήγησης, τις κάρτες της τράπεζας και τους κωδικούς σου.

Off we GO!!  Έτοιμοι λοιπόν ξεκινάμε…καλό μας ταξίδι!!