Η άτυχη στιλιστική επιλογή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Gala του ῾My Style Rocks¨

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει φιλότιμες προσπάθειες να φτιάξει το στυλ της καθώς είναι η παρουσιάστρια του “My Style Rocks” και θα πρέπει αν μη τι άλλο να έχει άψογες εμφανίσεις!  Το άσχημο είναι που αντιλαμβάνομαι ότι έχει επαναπαυθεί τελευταία καθώς νομίζει ότι έχει υιοθετήσει πλέον το ιδανικό στυλ.  Σήμερα, στο Gala της Παρασκευής (19/10) επέλεξε να φορέσει μία ωραία δημιουργία MI-RO, ένα μάξι βελούδινο φόρεμα με έναν ώμο και άνοιγμα στο πόδι σε μπορντό χρώμα.  Η συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή δεν είναι κατάλληλη για τον σωματότυπο της Κωνσταντίνας παρόλο που εἰναι κατάλληλο για τον χρωματότυπο της.  Ένα ρούχο από βελούδο και ειδικά σε χρώμα εκτός από το μαύρο δίνει πρόσθετο όγκο που σημαίνει ότι η γυναίκα που θα το φορέσει θα πρέπει να διαθέτει μία ψηλόλιγνη φιγούρα.  Το βελούδο είναι ένα αρκετά βαρύ ύφασμα που σε γενικές γραμμές προσθέτει όγκο άρα ειδικά μία μεγάλη επιφάνεια όπως είναι ένα μάξι φόρεμα σαν το συγκεκριμένο προσθέτει έξτρα όγκο στο σώμα.  Ίσως εάν ήταν ένα κοντό φόρεμα σε “A” γραμμή να είχε ένα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα που θα αναδείκνυε τα δυνατά σημεία της Κωνσταντίνας και θα κάλυπτε κάποια άλλα.  Επίσης, η μαύρη ζώνη στο φόρεμα που δεν γνωρίζω εάν είναι του φορέματος ή την έχουν προσθέσει για να κρεμάσουν το μικρόφωνο και το ακουστικό της Κωνσταντίνας προσθέτει έξτρα όγκο στην μέση της και στην περιφέρεια της αντί να υπογραμμίζει την μέση της.  Ιδανικά θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν μία λεπτή μεταλλική ζώνη σε χρυσό χρώμα έτσι ώστε να μην τραβάει το βλέμμα αλλά παράλληλα να δημιουργεί μέση.  Στο χέρι που δεν έχει μανίκι ένα βραχιόλι θα στόλιζε το γυμνό της χέρι και θα έδινε μία έξτρα στιλιστική επιλογή.  Όσον αφορά το χτένισμα, ένα αυστηρά ίσιο χτένισμα με χωρίστρα στην μέση θα μετρίαζε τον όγκο που δίνει το φόρεμα ή ένα εντυπωσιακό ponytail.   Αναμένουμε περισσότερες στιλιστικές προτάσεις από την Κωνσταντίνα, καθώς είναι τυχερή που βρίσκεται στο ιδανικό περιβάλλον έτσι ώστε να πειραματιστεί με το προσωπικό της στυλ άφοβα!

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Ποια είναι η χειρότερη εμφάνιση στο αποψινό Gala του “My Style Rocks” της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ή της Μπέττυς Μαγγίρα; Ποια τα κοινά τους χαρακτηριστικά;

Next
Next

Οι παίκτριες του “My Style Rocks” διαγωνίζονται με γυαλιά ηλίου και οράσεως πλέον; Ποιες οι στιλιστικές του επιλογές;