Όλα τα μυστικά για τα extensions βλεφαρίδων!

Τα extensions βλεφαρίδων έχουν γίνει πλέον μία από τις hot τάσεις που όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να υιοθετήσουν για έντονο βλέμμα.  Πρόκειται για την καλύτερη λύση για την πολυάσχολη γυναίκα που όμως δίνει μεγάλη σημασία τόσο στο στυλ της όσο και στην εμφάνιση της.   Το αποτέλεσμα των eyelash extensions είναι τόσο φυσικό που όλοι θα πιστέψουν ότι πρόκειται για τις φυσικές σας βλεφαρίδες, μαγνητίζοντας τα βλέμματα!

Καθώς η αύξηση του ενδιαφέροντος για τα eyelash extensions όλο και μεγαλώνει θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεχτικές ώστε να μην εμπιστευτούμε μη πιστοποιημένους τεχνίτες.  Θα πρέπει να έχουμε κάνει μία εμπεριστατωμένη έρευνα, να έχουμε πάρει συστάσεις, να έχουμε δει προηγούμενη δουλειά τους και να παίρνουν όλα τα μέτρα υγιεινής.  Επίσης, είναι σημαντικό να μην κάνουμε υπερβολές όσον αφορά τόσο την ποσότητα όσο και το μήκος των βλεφαρίδων, στόχος μας είναι να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα. 

Η διαδικασία της τοποθέτησης δεν είναι επώδυνη και οι φυσικές μας βλεφαρίδες δεν θα καταστραφούν

Εάν και εφόσον εμπιστευτούμε έναν πιστοποιημένο και έμπειρο τεχνίτη το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο και οι φυσικές μας βλεφαρίδες δεν θα καταστραφούν.   Υπάρχουν διάφορες τεχνικές ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.  Μπορούμε να κάνουμε τις βλεφαρίδες μας να φαίνονται πυκνές τοποθετώντας πιο κοντές βλεφαρίδες, να κάνουμε τις βλεφαρίδες μας να δείχνουν μακριές τοποθετώντας πιο μακριές βλεφαρίδες ή να δημιουργήσουμε ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα τοποθετώντας κοντές και μακριές βλεφαρίδες.  Το να δημιουργήσουμε ένα έντονο αποτέλεσμα δεν επιβαρύνει τις βλεφαρίδες μας προσθέτοντας επιπλέον βάρος. 

Είναι σημαντικό να αφαιρούμε τα extensions των βλεφαρίδων για ένα διάστημα τουλάχιστον για 6 με 8 μήνες έτσι ώστε να καθαρίσουν και να αναδομηθούν πλήρως. 

Αναζητήστε το beauty salon και τον κατάλληλο τεχνίτη online

Είναι σημαντικό να ελέγξουμε το beauty salon και τον τεχνίτη που θα εμπιστευτούμε online και μέσω του Instagram για να δούμε πόσο καιρό εξειδικεύονται στην εφαρμογή των βλεφαρίδων, ποιες είναι οι προηγούμενες εργασίες τους, την βαθμολογία και τα σχόλια των πελατών τους.  Επίσης, είναι σημαντικό να ελέγξουμε την πιστοποίηση του beauty salon και του τεχνίτη όπως και την ποιότητα των ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούν καθώς και τα standards υγιεινής. 

Πρόκειται για μία χρονοβόρα και δαπανηρή συνήθεια

Η εφαρμογή των extensions των βλεφαρίδων μπορεί να διαρκέσει μέχρι και δύο ώρες λαμβάνοντας υπόψη ότι θα πρέπει να κρατήσουμε κλειστά τα μάτια.  Επίσης, η διαδικασία της συντήρησης κυμαίνεται από 1 ώρα μέχρι 90 λεπτά. 

Όσον αφορά το κόστος τοποθέτησης κυμαίνεται από € 40 μέχρι € 120 (3D) και η συντήρηση κοστίζει περίπου στο μισό του κόστους τοποθέτησης. 

Οι Βλεφαρίδες μας δεν θα πέσουν με ταχύτερους ρυθμούς, ο κύκλος της ζωής τους θα είναι ακριβώς ο ίδιος

Καθημερινά χάνουμε τρεις έως πέντε βλεφαρίδες απλά αυτό μπορεί να είναι πιο ευδιάκριτο κάθε πρωί στο μαξιλάρι μας λόγω της έκταση της κάθε βλεφαρίδας καθώς πάνω σε κάθε βλεφαρίδα έχει τοποθετηθεί το extension.  

Ο κύκλος της ζωής των βλεφαρίδων έχει τρεις φάσεις: αναγεννές (φάση ανάπτυξης), καταγενές στάδιο (φάση παλινδρόμησης ρίχνοντας και τελογενές στάδιο (φάση ηρεμίας).   Ο τεχνίτης που κάνει την εφαρμογή των extensions των βλεφαρίδων δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποια φάση του κύκλου βρίσκεται η κάθε βλεφαρίδα καθώς τόσο η κάθε βλεφαρίδα όσο και το κάθε μάτι έχουν τους δικούς τους χρόνους.

Θα πρέπει να επισκεπτόμαστε το beauty salon κάθε 2 με 3 εβδομάδες για συντήρηση

Θα πρέπει να επισκεφτούμε το beauty salon για την συντήρηση των βλεφαρίδων extensions όταν περίπου το 40% των τεχνητών βλεφαρίδων έχουν πέσει.  Αυτό αναμένεται να συμβεί περίπου μετά το πέρας των 2-3 εβδομάδων από την αρχική τοποθέτησης.  Εάν δεν επισκεφτούμε το beauty salon μέσα στον κατάλληλο χρόνο τότε θα χάσουμε αρκετές από τις βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να πρέπει να επαναλάβουμε την όλη διαδικασία από την αρχή. 

Κατά την διάρκεια της συντήρησης που υπολογίζεται να διαρκέσει από 1 ώρα με 90 λεπτά, ο τεχνίτης θα ξαναγεμίσει τις βλεφαρίδες έτσι ώστε να διατηρήσουμε τα extensions για περισσότερο καιρό.  Το κόστος της συντήρησης ανέρχεται περίπου στο μισό από το κόστος της αρχικής τοποθέτησης. 

Δεν θα πρέπει να φοράμε μάσκαρα & θα πρέπει να επιλέγουμε το σωστό eyeliner

Η μάσκαρα είναι αρκετά βαριά με αποτέλεσμα να βαραίνει πάνω από 100 φορές τις φυσικές μας βλεφαρίδες πόσο μάλλον τα extensions.  Αυτός είναι ο λόγος που θα πρέπει να αποφεύγουμε να φοράμε μάσκαρα.  Επίσης, εάν φοράμε μάσκαρα ακόμη και με σχολαστικό démaquillage μένει πάντα λίγο προϊόν με αποτέλεσμα οι τεχνιτές βλεφαρίδες να δείχνουν θαμπές. 

Όσον αφορά το eyeliner ιδανικά θα πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα αρκετά λεπτόρρευστο eyeliner, να εφαρμόζεται με προσοχή χωρίς να τοποθετούμε υπερβολικό προϊόν στην γραμμή των βλεφαρίδων και να το καθαρίζουμε με προσοχή χωρίς να τρίβουμε τις βλεφαρίδες με oil-free eye makeup remover.     

Είναι σημαντικό τα extensions βλεφαρίδων να παραμένουν καθαρά: Πλένουμε τις βλεφαρίδες μας δύο φορές την εβδομάδα

Αρχικά θα πρέπει να έχουμε πολύ καθαρές βλεφαρίδες για να προσθέσουμε extensions βλεφαρίδων.  Στην συνέχεια θα πρέπει να καθαρίζουμε σχολαστικά και με ιδιαίτερη προσοχή τις βλεφαρίδες με ειδικό υγρό για τις βλεφαρίδες ή με σαμπουάν για μωρά.  Είναι σημαντικό να καθαρίζουμε τις βλεφαρίδες μας σχολαστικά δύο φορές την εβδομάδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα ή τυχόν υπολείμματα προϊόντων maquillage.  

Τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων εάν βραχούν οι βλεφαρίδες θα πρέπει να τις στεγνώσουμε με μία πετσέτα κάνοντας προσεχτικές κινήσεις διότι εάν τις αφήσουμε να στεγνώσουν φυσικά μπορεί να δημιουργηθούν κόμποι.  Επίσης, την πρώτη βραδιά θα πρέπει να αποφύγουμε να κοιμηθούμε μπρούμυτα.  

Οι καλύτερες βλεφαρίδες extensions είναι από μη φυσική τρίχα, ιδανικά από μετάξι

Οι φυσικές τρίχες εκτός του ότι προέρχονται από ζωάκια που φυσικά θα πρέπει να προστατεύουμε τα δικαιώματα των ζώων, μπορεί να φέρουν αλλεργίες και επίσης δεν είναι καμπυλωτές.  Χρησιμοποιώντας τεχνιτές τρίχες για τις βλεφαρίδες extensions έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και είναι πιο ελαφριές.  Το μετάξι είναι το πιο καλό υλικό για τις  βλεφαρίδες extensions καθώς είναι από τις πιο ελαφριές βλεφαρίδες, διατηρούν τις καμπύλες και δεν προκαλούν καμία αλλεργία. 

Τώρα είσαστε έτοιμες για να επιλέξετε τις δικές σας βλεφαρίδες extensions!

 

 

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

5 εντυπωσιακά #hairstyles για το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν|New Year’s Eve!

Next
Next

The Perfume Collection, η νέα σειρά προσωπικών αρωμάτων της ZARA HOME