The Perfume Collection, η νέα σειρά προσωπικών αρωμάτων της ZARA HOME

Μετά από χρόνια εμπειρίας στα αρώματα χώρου, η Zara Home προχωρά ένα ακόμα βήμα με την πρώτη κολεξιόν προσωπικών αρωμάτων. Η Perfume Collection είναι μια συλλογή από αξέχαστες στιγμές που ο καθένας μας κρατά στη μνήμη του. Αρώματα που προσφέρουν απόλαυση.

Η Perfume Collection της Zara Home προσφέρει έξι διαφορετικές εμπειρίες, με τις συναρπαστικές, γεμάτες έμπνευση και υποβλητικές νότες τους να φέρνουν στη μνήμη έξι διαφορετικές στιγμές. Τα unisex αρώματα της κολεξιόν μας μεταφέρουν σε προσωπικές, καθημερινές στιγμές, από τις πιο χαλαρές και ανέμελες στιγμές, ως τις αναμφισβήτητα μυστηριώδεις. Το κάθε άρωμα προκαλεί μοναδικές μνήμες και ξυπνά μια αίσθηση οικειότητας, και μια λαχτάρα για επιστροφή στο σπίτι, όπου κι βρίσκεται αυτό…

Το φιλόδοξο πρότζεκτ παρουσιάζει μια σειρά από έξι μοναδικά αρώματα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με δύο από τους πιο γνωστούς αρωματοποιούς, τον Alberto Morillas και τον Jérôme Epinette.

Ο Fabien Baron, art director ορισμένων από τις πιο διάσημες καμπάνιες μόδας και ομορφιάς είναι πίσω από τη δημιουργία του μπουκαλιού και της συσκευασίας των αρωμάτων.

Ο Alberto Morillas γεννήθηκε στη Σεβίλλη και μεγάλωσε στην Ελβετία. Ο δημιουργός των Aqua Bergamota και Evitorial Twist βλέπει στο πρώτο άρωμα το σπίτι του στην Ανδαλουσία, ξαναβρίσκοντας τις μυρωδιές των παιδικών του χρόνων. Αυτός ο μεγάλος αρωματοποιός είναι πίσω από ορισμένα ξακουστά αρώματα και ομολογεί ότι μεγάλο μέρος της έμπνευσής του οφείλεται στο ότι περιτριγυρίζεται από τα αντικείμενα της δουλειάς του, πράγμα αληθές αφού το γραφείο του βρίσκεται στη μέση ενός εργαστηρίου. Η στενή σχέση που έχει ο Morillas με τους χημικούς του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης και οι εγκυκλοπαιδικές του γνώσεις πάνω στην ιστορία των αρωμάτων, του επιτρέπει να συνδυάζει φυσικές τεχνικές με τα πιο καινοτόμα συνθετικά μόρια και να δημιουργεί αρώματα συνώνυμα της επιτυχίας, της κομψότητας και της πολυτέλειας.

Ο Jérôme Epinette έχει πτυχίο Βιοχημείας από τη Dijon, σπούδασε στο Grasse Institute of Perfumery στη Grasse και είναι ο δημιουργός των Tonka Wood, Floral Mystery, Absolutely Sublime και Cuir Velvet. Παθιασμένος με την αρωματοποιία, περνά τον ελεύθερο χρόνο του στην κουζίνα όπου του αρέσει να αναμιγνύει βότανα και να δημιουργεί μαγειρικές εμπειρίες που κατόπιν συνδυάζει με κρασιά ως εξαίρετος sommelier, ένα ακόμα πάθος του προκύπτει από τις επιρροές της πατρίδας του της Βουργουνδίας. Ο Jérôme επιλέγει προσεκτικά τα πρότζεκτ του, αφού του αρέσει να ασχολείται ιδιαίτερα με τις λεπτομέρειες σε κάθε δημιουργία του.

Η ZARA HOME είναι η αλυσίδα ειδών σπιτιού του ομίλου Inditex. Οι κολεξιόν αντλούν έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο της μόδας και περιλαμβάνουν υφάσματα κρεβατοκάμαρας, τραπεζαρίας και μπάνιου, καθώς και homewear, διακοσμητικά, ορισμένα έπιπλα και μια μεγάλη συλλογή αρωμάτων χώρου.

Από τη δημιουργία της το 2003, η Zara Home αναπτύσσεται γρήγορα και σήμερα έχει παρουσία σε πάνω από 60 χώρες σε 5 ηπείρους με περισσότερα από 500 καταστήματα. Μια ομάδα από 4.000 επαγγελματίες επιτρέπει στα καταστήματα να ανανεώνουν τη γκάμα τους με νέα είδη δύο φορές την εβδομάδα, βοηθώντας τους πελάτες να διακοσμήσουν τα σπίτια τους και να δημιουργήσουν μοναδικούς χώρους.

Τα αρώματα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Zara Home και στο zarahome.com από τις 2 Δεκεμβρίου.ZARA HOME

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Όλα τα μυστικά για τα extensions βλεφαρίδων!

Next
Next

Η νέα συλλογή Signature Color Light Up Lip Glosses της Artistry αλλάζει την καθημερινότητά μας